HCL.HR

Otvorene prijave za prvi World of Tanks Adria Open ovog mjeseca

Igor Belan 01.07.2015.   •   1 komentara


Ponovno se pozivaju svi tenkisti iz naše regije na novu rundu 3 na 3 natjecanja u World of Tanksu. Ove subote je prvi turnir 7. mjeseca, a prijave su sada otvorene.

Prošle subote održan je posljednji WoT Adria Open kup 6. mjeseca, a na vrhu su završili momci iz ekipe Elite Squad 3v3. Sljedeći kup na rasporedu je veliko finale 6. mjeseca gdje će snage odmjeriti 8 najboljih ekipa iz svih kupova prošlog mjeseca. To finale odigrat će se danas u 20 sati, a rezultate ćete moći popratiti ovdje.

Nako toga šesti mjesec ostavljamo iza nas i okrećemo se sedmom, a prvi kup 7. mjeseca na rasporedu je za sljedeću subotu, 4.07. u 16 sati. Kao i uvijek, prijave su otvorene za sve ekipe iz ESL Adria regije, uključujući timove iz Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije.

Ponavlja se i bogati nagradni fond od 24 600 golda koje ćemo podijeliti između osam najboljih timova, pa se zaista isplati prijaviti. Ako će vam to biti prvi put da se natječete na našim kupovima na ESL-u, slobodno pitajte u komentarima ovog članka ili našem World of Tanks podforumu ako vam nešto nije jasno.

Komentari (1)

  • SMECHAR

    01.07.2015 - 11:11

    Baš lijepo volio bi vidjeti komentare duogodišnjih igrača o ovoj takozvanoj free to play igri. Moj komentar ne bi bio niti malo pozitivan prema Wargame politici i što su napravili od te igre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?