HCL.HR

Ouya bez podrške za neke online značajke na launchu

Igor Belan 13.03.2013.   •   0 komentara   •   Tehnologija


Kada pred kraj ovog mjeseca Ouya stigne u ruke svih onih koji su podržali njen Kickstarter projekt, ta sićušna Android konzola biti će kratka za neke online funkcionalnosti.

Već 28. ožujka Ouya bi trebala doći u ruke nekih od donatora koji su podržali Kickstarter kampanju ove male, jeftine i ambiciozne Android konzole. No čini se da ti prvi vlasnici Ouye neće odmah imati i sve obećane značajke. Pričajući s The Vergeom na SXSW Interactive festivalu, osnivačica Ouye Julie Uhrman objasnila je kako će na izlaasku konzole izostati funkcionalnost online chatanja, lista prijatelja i sustav achivementsa.

No bitnije od toga, podrška za online multiplayer biti će prisutna od prvog dana; developeri ju samo moraju ugraditi u svoje igre. Osim toga, tri navedene značajke koje će nedostajati na launchu, doći će “kasnije tijekom godine”.

Ako niste donirali za Ouyu, moći ćete kupiti svoj primjerak konzole u online ili offline trgovinama za 99$ počevši od mjeseca lipnja, a tko zna – možda do tada stignu i ove online značajke.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?