HCL.HR

Ovaj mod za Witchera 3 tjera Geralta da jede, pije i spava, ali ne i da obavlja nuždu

Zoran Žalac 24.07.2017.   •   3 komentara


The Witcher 3: Wild Hunt dobio je prilično zgodnu korisničku modifikaciju uz koju se gameplay igre proširuje elementima preživljavanja uz potrebe za hranjenjem i odmorom.

witcher-3-primal needs

Witcher zvan Geralt od Rivije zahvaljujući svojim mutacijama ima neke prednosti nad običnim laicima – imunološki sustav mu je otporniji, može lokati kao da sutra ne postoji, a iz nekog razloga – možda zbog neplodnosti – ženama je neodoljivo privlačan. No, potrebe za hranom, pićem i odmorom nisu mu nametnute u samoj igri, barem ne direktno, jer Witcher igre nisu simulatori preživljavanja. No, uz mod zvan Primal Needs, Witcher 3 jednim dijelom postaje upravo to.

Naime, ova zgodna modifikacija dodaje novu dubinu igri uvođenjem nekoliko dodatnih pravila. Potreba za hranjenjem, primjerice, javlja se ovisno o razini zdravlja (i trezvenosti), a kad Geralt ogladni, energija će mu početi opadati. Slično je i sa žeđi, koja je pak povezana sa staminom, odnosno izdržljivošću.

Najzanimljivija je možda potreba za odmaranjem. Neovisno o tome izađete li iz bitke bez ijednog primljenog udarca, Geralt će se malo umoriti. Kad se nakon nekog vremena pošteno umori, više neće moći sprintati, blokirati ili kotrljati se. Tada je igrač prisiljen na meditaciju.

Primal Needs mod uvodi još nekoliko zgodnih stvari, poput roka trajanja za hranu, ali i novih lokacija na kojima pronalazite prehrambene proizvode. Modifikaciju možete preuzeti na ovoj poveznici.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • [CRO]Revan

    24.07.2017 - 18:56

    Trebalo bi takve stvari staviti odmah u igru, kao jedan od izbora težine, poput hardcore u New Vegasu.

  • Wolfboy

    24.07.2017 - 19:14

    Sup.

  • Mademoiselle

    24.07.2017 - 19:36

    Fin dodatak, šteta što za mene više nema posla u Witcheru 3 jer sam igru već prešla uzduž i poprijeko.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?