HCL.HR

Overwatch se novim trailerom izdignuo razinu iznad sličnih igara

Zoran Žalac 09.11.2015.   •   5 komentara


Bitka u miješanom braku MOBA i arena FPS žanrova polako se zahuktava, a Blizzard ju predvodi najbolje kako zna – uzbudljivim trailerima za svoj Overwatch.

Najveća vijest vezana uz Overwatch povodom ovogodišnjeg BlizzCona bila je najava dotične igre za konzole. Međutim, nije to bila i jedina nova vijest koju je Blizzard pripremio. Potvrdili su nam tako da će igra po izlasku imati sveukupno 21 lik, a zadnja tri predstavili su novim četverominutnim videom.

Riječ je o likovima Genjiju, D.Vai te Mei. Genji je kibernetički nindža koji ima sposobnost odbijanja protivničkih napada svojim mačem. D.Va je superstar gamerica i vlasnica ružičastog robota koji ima mogućnost letenja. Naposljetku, Mei je znanstvenica koja manipulira klimom – zamrzava neprijatelje i stvara im ledene blokove na put.

Dakle, Overwatch je sada otkrio sve svoje likove pa nam samo ostaje čekati do proljeća iduće godine kada kreće u prodaju. Da, u prodaju – jer neće biti F2P naslov kako se očekivalo nego će koštati standardnih 60 eura u svakoj verziji. Igranje u multiplayeru između različitih verzija, tzv. cross-platform multiplayer, neće biti moguć. Igra za početak također neće imati ni mikrotransakcije, iako nije isključeno da se jednoga dana ondje pojave.

Komentari (5)

  • DjokaBA

    09.11.2015 - 17:34

    jebo ih pas, zar nisu mogli F2P da stave.. kako je ovaj Blizzard alav, bas su mi se zgadili

  • Dexol

    09.11.2015 - 17:46

    Je Blizzard smotan, mogli su ovo napravit da bude free to play, naravno kad im je več stalo do šuške, mogli su ubacit nezz skinove ili neš slično za prave pare. I onako ovo izgleda kao Only Multiplayer igra, ne znam dali ima priču, a ako ima moguće da će biti mape u "SP kampanji" ove iz mp-a

    • Muflon

      @Dexol, 10.11.2015 - 08:11

      Ma Blizz je vec zadnjih 10 godina takav, samo pare i nista drugo.

  • KhorneFlake

    09.11.2015 - 20:34

    Već ionako odavno nisam toliki fan Blizzardovih igara kao što sam bio, jer više nemaju šmek kakav su znale imati, s toga se baš i ne primam i hajpujem na sve živo što izbacuju. Pogotovo ne na nešto što djeluje kao siromašnija verzija Team Fortress 2, do te mjere da lik koji se služi Grenade Launcherom ima "drvenu nogu" poput pirata, i to sve još sa crtanim glasićima. Baš bezveze, al ako ništa soundtrack djeluje da je na mjestu, i srećom, za njega mi ne treba igra, baš kao što je to slučaj sa WoW-om.

  • CrashLP

    10.11.2015 - 17:24

    Iako preskupo, radije bih izdvojio tih 60 eura za ispoliran i dobar proizvod nego igrao f2p koji je zapravo p2w.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?