HCL.HR

Ovog tjedna stiže masivan update za Warframe – Echoes of the Sentient

Gregor Stojev 31.07.2015.   •   1 komentara


Update 17 za koji dan će naveliko izmijeniti Warframe – očekujte podvodne lokacije i novog lika, a pun popis izmjena dužine je 14 stranica.

Ako se igrate svemirskih nindža u popularnom F2P naslovu Warframe, obradovati će vas vijest da već ovoga tjedna stiže dugoiščkekivani update 17 naziva Echoes of the Sentient.

Studio Digital Extremes već nam neko vrijeme najavljuje da su u izradi velike izmjene za Warframe – Echoes of the Sentient update na temeljnoj će razini modificirati sustav parkour kretanja koji bi interakciju sa okolinom trebao učiniti fluidnijom te omogućavati dvostruke skokove, primanja za zidove i zračno klizanje.

Varate se ako ste mislili da je to sve, tu su još i nove podvodne lokacije kojima ćete moći roniti svojim Archwing sustavima, a da cijeli paket bude još veći i impresivniji, očekuje se i novi boss, protivnici, quest, nova warframe klasa, dnevni pvp izazovi, plaštevi (da dobro ste pročitali, plaštevi!), pet novih oružja i još desetak modova.

Službeni popis koji je trenutno dužine 14 Word stranica očekuje se na službenom Warframe forumu kasnije ovog tjedna kada izmjene zažive, no ako upravo sada želite vidjeti kako će to sve izgledati možete pogledati video ispod.

Kako će ove izmjene parkour sustava utjecati i na druge elemente Warframea, Digital Extremes napominje da će pratiti kako se situacija razvija te, ukoliko bude potrebno, provoditi daljne izmjene kako bi definirali Warframe iskustvo svemirskih nindži. Također treba napomenuti da sve novosti najprije stižu na PC verziju pa tako i Echoes of the Sentient; ažuriranje će tek nešto kasnije biti uvedeno i konzolama.

Komentari (1)

  • Vexido

    31.07.2015 - 17:42

    meni je u jednu ruku ovo super igra , ali ocito da je nzm igrati , dosao sam do 30lvla i izgledam apsolutno isto kao i kod 1lvla , dosao sam do phobos planete i mucim se vise nego itko , dok drugi imaju po npr. 50 kilova , ja imam 10puta manje, ovisim iskljucivo o drugima , a ni u guild/clan nzm kako uci , bas se osjecam noobcinom -.-

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?