HCL.HR

Ovog vikenda je posljednja prilika za besplatno zaigrate Nioh prije izlaska

Juraj Bevandić 19.01.2017.   •   8 komentara


Nioh je osvanuo besplatno u PS Storeu, ali samo kao trial verzija koju možete skinuti i pripremiti za ovaj vikend kada će biti dostupna za igranje na jedan dan.

Nioh Trial

Developeri Nioha odlučili su nam pokloniti još jednu, posljednju šansu da besplatno isprobamo njihovu novu igru prije izlaska početkom idućeg mjeseca. Ovog vikenda od devet ujutro u subotu do šest ujutro u nedjelju moći ćemo besplatno zaigrati Last Chance Trial verziju igre. Osjećam da moramo biti ovako precizni s datumima i vremenima, jer ako primijetite to je manje od 24 sata.

Ova će verzija biti smještena u proširenom području proteklih alpha i beta verzija. Igrači koji pređu glavnu misiju dobit će u punoj igri posebnu masku za lice, a oni koji pređu znatno izazovniju dodatnu misiju otključat će i propuštene nagrade iz prošlih verzija. U slučaju da to ostvarite nemojte pobrisati stvorene save datoteke kako bi vam se itemi prebacili kada igra izađe.

Možete ju već sada skinuti sa PlayStation Storea kako biste unaprijed bili spremni za ovaj vikend. Ako vas brine što ste načuli da je igra osmišljena da bude brutalno teška , ali vam svejedno zvuči i izgleda dobro, shvatite ovo kao pozivnicu da isprobate odgovara li vam takav izazov prije nego se odučite na kupnju igre.

Komentari (8)

  • Dragan[MKD]

    19.01.2017 - 17:16

    Evo jedno intervju na jedan Makedonski devoper koi radi u Activision, tocnije u Infinity Wardu, cinilo mi se zanimlivo kako jedan developer sa ovi prostori moze da se zaposli u tako velika tvrtka, i cini se super decko, raskazuje ceo proces na izavanje jedna igra kao IW, za cela frka i stanje u studio nakon onog prvog nesrecnog trejler i kako su radili na maximum nakon toga, sve u svemu raskazuje i kako je bilo na E3 sajmu i njegov internship u Sony Santa Monica i kratak rad na novog GoW. Njegovo ime je Aleksandar Krstic i nadam se da ce te ga razumeti, znam da je offtopic ali hteo sam da ga spodelim sa vama evo link

  • darijoman

    19.01.2017 - 17:20

    Fali mi PS4 😉

    • nikola2222253

      @darijoman, 19.01.2017 - 17:22

      Meni se igra skida na psnu.

    • darijoman

      @nikola2222253, 19.01.2017 - 17:23

      Uživaj 🙂 Meni sad nije žurba ali odigrat ću ovo svakako

  • Cro_echo88

    19.01.2017 - 19:55

    Ovo igra me podsjeća na onimushu koja je bila vrhunska igra i jedva cekam vikend da zaigram 🙂

    • darijoman

      @Cro_echo88, 19.01.2017 - 19:59

      Ovo ti je samuraj u Dark souls stilu

  • Eldar Tutnić

    19.01.2017 - 22:00

    Ja ne znam je li do mene, ali ova mi se igra čini i više nego dobra 😀 I pray to God da priča bude dobra.

  • GogoGoce

    22.01.2017 - 10:47

    Probao sam igru i jako mi se sviđa, definitivno kupujem i to kažem kao veliki fan Dark Souls serijala. Tko voli DS ili Bloodborne preporučujem mu ovo. 😉 P.S. ja sam igrao prije pola sata tako da još uvijek je aktivan trial. 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?