HCL.HR

Path of Fire je druga ekspanzija za Guild Wars 2

Zoran Žalac 02.08.2017.   •   4 komentara


Pet godina nakon izlaska popularni MMORPG Guild Wars 2 dobit će novu nadogradnju u kojoj ćemo, između ostaloga, jahati dinosaure.

guild-wars-2

Guild Wars 2 iza sebe ima uspješnih pet godina u kojima su igrači uživali u jednoj ekspanziji i tri sezone Living World epizodnih sadržaja. Sada je ponovno vrijeme za nešto novo, a to nešto zove se Path of Fire ekspanzija koja stiže za nešto manje od dva mjeseca, preciznije 22. 09. ove godine.

Path of Fire bit će fokusiran na regiju Crystal Desert iz prvog Guild Warsa, kao i na regiju Elon iz Nightfall ekspanzije prvog dijela. Ukratko, ekspanzija donosi devet elitnih specijalizacija i pet novih otvorenih zona. Značajan novitet su i mountovi, odnosno “prijevozna sredstva” kojim će putovanje po velikim otvorenim zonama biti malo brže. Među bićima koja ćemo moći zajahati su i raptori.

Priča nove ekspanzije vrti se oko boga rata i vatre, Balthazara, koji je namjerio uloviti stare zmajeve i sa svojom vojskom maršira po pustinjama da bi ih pronašao.

Path of Fire nosit će cijenu od 30 eura, u sklopu koje dolazi instantni skok na 80 level ako ga odlučite iskoristiti. Ukoliko u paketu poželite kupiti i prethodnu Heart of Thorns ekspanziju, obje ćete moći dobiti za 50 eura. Podsjećamo, osnovna verzija igre je besplatna.

Komentari (4)

  • oetam

    02.08.2017 - 12:27

    Da barem optimiziraju igra, da se barem jednom fokusiraju na to. Jer čemu sve one MAX postavke kad ne možeš normalno igrati, fps 20-30 :S

  • Negan

    02.08.2017 - 12:34

    Ma dosadni su s tim dinosaurima vise… Valjda ih svaki klinac preraste nakon 10. godine.

    • Zoran Žalac

      @Negan, 02.08.2017 - 12:39

      Nemoj da te Igor čuje, za takve se stvari ban dobiva 😀

  • Vexido

    02.08.2017 - 20:48

    Opa nisam ocekivao ovo , izgleda da cu biti siromasniji za 30eura… 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?