HCL.HR

Persona 5 izlazi na gramofonskim pločama

Juraj Bevandić 29.04.2017.   •   2 komentara


Izvrsna glazbena podloga Persone 5 doživjet će svoje posebno izdanje na gramofonskim pločama, cijenom i formatom samo za najveće ljubitelje.

Persona 5 glazba

Iako nam se čini kao da se ploče pomalo vraćaju u modu iz nekog razloga, priznat ćemo odmah da je ovo malo čudna situacija, ali puno toga je nekonvencionalno kada pričamo o Personi 5. Atlus surađuje s trgovinom iam8bit kako bi prebacili cijelu glazbenu podlogu nove Persone na gramofonske ploče i izbacili to na tržište već ove godine.

Izaći će u dva paketa, jedan od 100 dolara koji će sadržavati četiri ploče i izabrane glazbene zapise, a drugi od 175 dolara koji će biti izrađen u samo 1000 primjeraka i sadržavati šest ploča te svu glazbu iz igre. Očito je proizvod namijenjen samo najvećim fanovima i audiofilima, a doznajemo da ćemo kroz nekoliko nadolazećih videa dobiti uvid u izradu ovih ploča.

No, ne morate biti glazbeni elitisti da biste uživali u glazbi Persone 5. Skladao ju je legendarni Shoji Meguro očito nadahnut acid jazz žanrom, a otpjevala Lyn Izainumi koja bi se sjajnom izvedbom mogla probiti na scenu. U priloženom videu čut ćete neke od najpopularnijih pjesama iz igre, riječi na videu su krive doduše, ali su toliko dobre da ljudi nisu mogli čekati na službene riječi pa imamo ove verzije online. To nisu sve vokalne, pa po mnogima niti najbolje pjesme iz igre, pa ako vam se sviđaju bacite uho na cijeli sondtrack.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • l)oolvl

    29.04.2017 - 17:09

    iskreno rečeno, glazba je super ali vokal mi se ne sviđa baš, previše je Jazz a u prijašnjim igrama je bio više Jpop i mislim da je to bolje pristajalo… u svakom slučaju malo je pretjerano izdanje i što se tiče formata i cijene

  • Dragan[MKD]

    29.04.2017 - 17:56

    Nz ocekivao sam vise Anime glazba, sa neke pop finese umjesto jazz, ali sta je tu je. Mozda je ovo bilo vise orietirano zapadnjacko trziste.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?