HCL.HR

Peter Molyneux: 2010. će biti najveća godina za gaming

Duje Kozomara 12.01.2010.   •   4 komentara


Svima poznato lice Microsofta, Peter Molyneux, označio je 2010. godinu kao „najveću godinu u povijesti gaminga“ – mislivši naravno, posebno na njihov Project Natal. Kreator Black & Whitea jako je zaposlen sa Milom, simulacijom čovjeka (dječaka,

Svima poznato lice Microsofta, Peter Molyneux, označio je 2010. godinu kao „najveću godinu u povijesti gaminga“ – mislivši naravno, posebno na njihov Project Natal. Kreator Black & Whitea jako je zaposlen sa Milom, simulacijom čovjeka (dječaka, preciznije) koji prepoznaje pokrete korisnika, kojeg namjerava izbaciti zajedno sa motion-sense Xbox 360 periferijom u studenome. Osim toga, Molyneux sprema Fable 3, novi nastavak za popularni Xbox 360 RPG, a Molyneux je natuknuo kako će i ta igra koristiti prednosti Natala. Spomenuo je kako u međuvremenu provodi vrijeme radeći na jednom još uvijek nenajavljenom projektu, za kojeg neće ni najmanje čuditi ako bude također iskorištavao Natal. „Jako se radujem kraju 2010. jer ona predstavlja najveću godinu ikada, kako za mene, tako i za industriju“, Peter je zaključio.

Komentari (4)

  • xGAME

    13.01.2010 - 10:34

    Lik misli da ce sao zbog tog Natala godina biti dobro sto se igara tice…hebe se meni za to 😀

  • Lazy

    13.01.2010 - 12:56

    Ma u pravu si 100%, uz igre se želim odmarati koristeći joypad il tipkovnicu, a ako se želim napucavati s loptom il ko zna što drugo, to ću napravit sa frendom na igralištu a ne ka neki đaklu vatat muve po zraku isprid TV-a, (respect Wii korisnicima), al što je previše je previše.
    Nbjem i Petera i Natal.

  • wyzard

    13.01.2010 - 13:07

    u tom i jest “problem”, nisu otkrili još može li se na kvalitetan način ta tehnologija iskoristit u kompleksnim igrama. pokazali su samo to napucavanje s loptama i sl., dok je za Fable 3 najavljeno kako će tek dio gameplaya biti vezan uz Natal. a kad je leakao video koji pokazuje Half Life 2 s Natalom, izgledalo je krajnje blesavo. zašto bi itko mahao rukama kad takvu igru može jednostavno igrati s mišem i tipkovnicom?

  • tarankula

    13.01.2010 - 17:06

    ma mogu se oni svi hebat sa tim natalom i wii kontrolerima,al nema većeg meraka kad ti sjednes ispred plejke i latiš se onog đogera,pa deres god of war il pes

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?