HCL.HR

PewDiePie i prijatelji pokreću novu zabavnu mrežu Revelmode

Zoran Žalac 14.01.2016.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Popularni YouTuberi predvođeni PewDiePiejem uskoro će lansirati novu zabavnu mrežu u suradnji sa Disneyevim Maker Studiom koja će imati originalne serijale, ali i vlastite igre.

revelmode-pewdiepie

Osim što će dobiti vlastiti reality show na YouTube Red usluzi, Felix Kjellberg poznat kao PewDiePie u 2016. će lansirati mrežu zvanu Revelmode. Riječ je o projektu na kojemu će mu se pridružiti brojni drugi popularni YouTuberi poput Markipliera, Kwebbelkopa, Jellyja i drugih. Oni će u suradnji s Disneyjevim Maker Studiom stvarati originalne serije, animacije i ostale web sadržaje, a plan im je proširiti djelovanje i na glazbu, modu pa i videoigre.

U sklopu tih njihovih planova je i prikupljanje novca u dobrotvorne svrhe, ali kako će to točno ići za sad još nije poznato jer sadržaja još nemaju. Ipak, odgovarajući kanali i stranice budućeg Revelmodea na YouTubeu, Vineu Facebooku, Twitteru i Instagramu već su otvoreni, tako da je za očekivati kako će prvi sadržaji početi pristizati vrlo brzo.

Revelmode je inače osmišljen kao otvorena mreža, pa ako smatrate da imate čime pridonijeti istoj, sve što trebate jest odobrenje PewDiePieja. Pa ono, za početak se možete derati što glasnije, to očito pali i žari ovih dana.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • nikola2222253

    14.01.2016 - 09:45

    Ovo ce bit zanimljivo .

  • Uraptor

    14.01.2016 - 18:04

    Nerazume m ovo ali slicica su veoma lepe

  • Ares88

    15.01.2016 - 21:18

    Dječji kanal sa puno deranja.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?