HCL.HR

Pillars of Eternity dovršen, ekspanzija već u izradi

Zoran Žalac 18.03.2015.   •   2 komentara


Obsidianov projekt klasičnog izometrijskog RPG naslova Pillars of Eternity konačno je dovršen i bit će spreman za obećani izlazak idućeg četvrtka.

Nekadašnji Project Eternity, a današnji Pillars of Eternity završio je sa svojim razvojem nakon dvije i pol godine koliko je Obsidian bdio nad njime. Fanovima klasičnog RPG-a to se možda činilo kao čitava vječnost, no sada je barem potvrđeno – nikakvih odgoda više ne bi trebalo biti, igra je ušla u fazu umnožavanja te se izlazak očekuje na vrijeme – 26. ovog mjeseca.

Obsidianov PC naslov zabilježen je kao deseti najuspješniji projekt na Kickstarteru po zaradi, a čini se kako su u timu itekako uvjereni u njegov uspjeh pa već sada pripremaju prvu ekspanziju, a razmišlja se čak i o nastavku. Potvrđeno je kako neće biti riječi o ekspanziji u današnjem smislu te riječi, već će se radi o stvarno sadržajnom dodatku kakav je primjerice bio Tales of the Sword Coast za Baldur’s Gate. Dakle, pričamo tu oko dvadesetak dodatnih sati igre, nešto što u današnjem formatu DLC paketa jako rijetko viđamo.

Komentari (2)

  • @tekk

    18.03.2015 - 16:23

    Odlicna vijest ! Prema dosadasnjem prikazanom i objavljenom, Pillars bi mogao da bude vise nego zadovoljavajuce rpg iskustvo ! Čekamo, vidimo ,,,,

  • Zorinho20_HR

    19.03.2015 - 07:47

    Odlično.Nadam se da će me zabaviti do GTA V

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?