HCL.HR

Pillars of Eternity izlazi u ožujku

Stjepan Fikter 15.01.2015.   •   1 komentara


Obsidian i Paradox za 26. ožujka pripremaju izlazak RPG-a staroga kova – Pillars of Eternity, za kojeg će danas biti prezentirana i nova područja putem Twitcha.

Obsidianova Kickstarter uspješnica, PC RPG stare škole Pillars of Eternity ima točan datum izlaska. Od 26. ožujka, igra će biti dostupna za preuzimanje putem Steama, GOG-a i drugih online trgovina, a krajem veljače će svi koji su se odlučili za fizičke pakete u Kickstarter kampanji dobiti mail za potvrdu adrese.

Developeri također otkrivaju kako su posljednjih mjeseci radili na uklanjanju bugova pa će danas u 22 sata po našem vremenu na Paradoxovom Twitch kanalu prezentirati nova područja koja će nas dočekati u igri te odgovarati na pitanja.

Obsidianov šef Feargus Urquhart kaže: “Svi u Obsidianu su posvećeni tome da Pillars of Eternity bude upravo onakva igra kakvom smo je prezentirali otkako smo pokrenuli Kickstarter kampanju. Zajednica je bila nevjerojatna s povratnim informacijama i mi želimo zahvaliti svim fanovima koji su bili uključeni u razvoj igre, kao i što su nam dali vremena da ubacimo njihove prijedloge te da osiguramo da Pillars of Eternity bude igra na koju možemo biti ponosni.”

Komentari (1)

  • brlja

    16.01.2015 - 09:46

    Po meni igra godine 😀 vec sad 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?