HCL.HR

Pilot Skirmish mod za Titanfall izbacuje Titane iz igre

Stjepan Fikter 29.08.2014.   •   0 komentara


Novi mod koji će stići u Titanfall u potpunosti izbacuje metalne grdosije i botove iz mečeva jer je fokus stavljen na borbu pilota, a Marked for Death mod dobit će stalno mjesto unutar igre.

Titani su jedan od zaštitnih znakova Titanfalla, no u novome modu izgubit će svoje mjesto, baš kao i neizazovni AI protivnici. Naime, Pilot Skirmish mod u potpunosti je fokusiran na borbu između pilota, a budući da bi izbacivanjem računalno kontroliranih protivnika nastala pustoš na mapi, broj igrača povećan je na 16, odnosno na osam u svakom timu. Zbog razlike u broju igrača, Pilot Skirmish neće se naći u Variety Pack playlisti.

Osim novog moda, nedavno dodani Marked For Death mod također će dobit stalno mjesto unutar igre. Iako su ga u Respawnu nakon nekoliko tjedana mislili maknuti iz ponude, zbog popularnosti je dobio trajno mjesto s ostalim dostupnim modovima. Od ostalih dodataka tu su još nove Burn karte kao i poboljšanja na polju optimizacije i matchmakinga. Sve promjene koje stižu sa šestom nadogradnjom možete provjeriti na službenom blogu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?