HCL.HR

Plaćeni DLC sadržaji stižu na 3DS

Zoran Žalac 28.12.2011.   •   2 komentara


Nintendo će sredinom iduće godine srušiti dugogodišnju tradiciju tako što će korisnicima 3DS konzole ponuditi prvi plaćeni DLC za igru Fire Emblem.

Nintendo jako drži do svoje tradicije, zbog čega se uostalom nisu dobro snašli u online prostoru gdje su ih usluge poput XBL-a i PSN-a uvjerljivo potukle. Iz kompanije su proteklih godina uporno tvrdili kako oni ne žele prodavati igru u dijelovima pa naknadno od korisnika tražiti još novca. U centru Nintendove vizije bio je sadržajan proizvod, jedno iskustvo. No vremena se mijenjaju i kompanija je prisiljena popustiti u nekim segmentima kako bi njezini proizvodi ostali konkurentni na tržištu – sredinom iduće godine Nintendo će po prvi puta ponuditi plaćeni DLC za nadolazeću 3DS igru zvanu Fire Emblem. Ne samo da će ovo biti prvi Nintendov DLC u povijesti, bit će to i prvi plaćeni DLC na 3DS konzoli, što će vjerojatno utrti put ostalim proizvođačima. Sadržaj i konkretna cijena prvog 3DS DLC-a zasad nisu poznati.

Komentari (2)

  • l)oolvl

    28.12.2011 - 21:58

    čuj, uz njihovu strogu kontrolu kvalitete, vjerujem da će se ovo pokazati kao dobar potez. Nije DLC nužno loša stvar, samo što su si neki proizvođači malo previše dopustili i razbahatili se

  • MrJones

    28.12.2011 - 22:02

    Mislim da ovo nije službeno. Na onom direktnom obraćanju fanovima Iwata nije ni zucnul o tome, a pričal je o Fire Emblemu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?