HCL.HR

Planetside 2 želi oboriti svjetski rekord s preko 1000 igrača u jednoj FPS borbi

Stjepan Fikter 13.01.2015.   •   2 komentara


Od 2012. godine, igra Man vs Machine drži rekord za najviše igrača u jednoj FPS borbi gdje se sukobilo 999 gamera, a sada Planetside 2 cilja na odaziv 1100 igrača i vraćanje rekorda u svoje ruke.

PlanetsideBattles i Sony Online Entertainment okupljaju Planetside 2 igrače u nadi da će oboriti Guinnessov “Most Players Online in an FPS Battle” rekord čija definicija glasi: “Ovaj rekord je za najveći broj igrača istovremeno (u jednoj instanci) na jednom serveru u online FPS igri.”

Ako imate dobro pamćenje za gaming rekorde, onda se sigurno sjećate igre Man vs Machine, “jednokratne” pucačine iz 2012. godine koja se pokretala iz preglednika i bila je dizajnirana upravo za obaranje navedenog rekorda kojeg je prije držao Planetside, a to je postignuto okupljanjem 999 igrača koji su se virtualno gledali preko nišana.

Cilj organizatora ovog događa je okupiti oko 1100 Planetside 2 igrača na Jaeger kompetitivnom serveru gdje će se sukobiti sve tri frakcije dostupne unutar igre. Datum održavanja postavljen je na 24. siječnja s početkom u 23 sata po našem vremenu. Budući da je igra besplatna, ako želite sudjelovati, potrebno se samo prijaviti, a više detalja o cijelom događaju može se naći na Redditu.

Od ostalih vijesti vezanih uz Planetside 2, beta testiranje PlayStation 4 verzije počinje od 20. siječnja, no potrebno se također prijaviti za sudjelovanje. Fokus testiranja bit će na serverima, performansama i drugim aspektima vezanim uz igru te je poželjno da se developerima proslijede konstruktivne povratne informacije.

Komentari (2)

  • vojnovic4

    13.01.2015 - 12:47

    Jeli se zna koji ce bit max broj igraca kod ps4 verzije igre?

  • Markos Hristovski

    12.06.2016 - 22:43

    Ljudi moj pa vec je! Mislim barem sada do kraja 2015 godine

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?