HCL.HR

Plants vs. Zombies: Garden Warfare datiran za veljaču

nebel 21.11.2013.   •   5 komentara


Electronic Arts je potvrdio kako će biljke i zombiji ući u otvoreni trodimenzionalni sukob sredinom veljače iduće godine, te pritom otkrio tri moda igre koji nas očekuju u Garden Warfareu.

Vrtno ratovanje u igri Plants. vs. Zombies: Garden Warfare počinje 20. veljače kada nam stižu XBO i X360 verzije iste igre po cijeni od 30 američkih dolara. PC verzija neće dijeliti taj datum izlaska, ali će se pojaviti u nekoj izvjesnoj budućnosti nakon tog datuma. Povodom otkrivanja ove informacije, u Electronic Artsu i PopCapu pojasnili su i kako će igra biti strukturno uređena.

Očekuju nas tako tri moda igre. Prvi je Gardens and Graveyards koji je u suštini CTF s određenim zadacima, a u njemu zombiji napadaju jednu bazu, a biljke ju štite. Drugi mod je mrežni co-op za četvero igrača, koji je već prikazan na E3 sajmu kada je igra predstavljena. U tom modu četvero igrača odbija valove zombija koji dolaze sve dok i posljednji igrač ne izgubiti bitku. Mod pod imenom Team Vanquish je deathmatch za 24 igrača u kojemu pobdjeda ide onome timu koji prvi upiše 50 killova.

Obje strane imat će četiri igrive klase. U slučaju zombija to su vojnici, znanstvenici s liječenjem, support clasa inženjera te sniper All-Star zombi igrač američkog nogometa. S druge strane, kod biljaka imamo klasičnu pucaljku, suncokrete liječnike, Chompera za blisku borbu te snajper-kaktus.

Igra neće imati nikakvu SP kampanju ili bilo kakav drugi SP sadržaj, iako će verzija za Xbox One konzolu imati podršku za lokalni co-op putem split-screen moda. Za grafičku stranu igre pobrinut će se ni više ni manje nego zadnja inačica Frostbite 3 pokretača.

Komentari (5)

  • ShadowIam

    21.11.2013 - 14:46

    koliko sam samo provea na prvome PvsZ,svakako bi htio odigrat i ovoga

    • MoGaming

      @ShadowIam, 21.11.2013 - 15:30

      ja sam ga najmanje 10 puta prešo,volio bi dvicu za pc zaigrat više nego bilo što

  • vojnovic4

    21.11.2013 - 17:53

    Steta sta ga nema za ps4

    • Red Falcon 2

      @vojnovic4, 22.11.2013 - 22:23

      Bit će Garden Wrfare za PS4 ako o njemu govoriš. Ako misliš na PvZ 2 onda zbilja šteta.

  • goldfinger

    22.11.2013 - 10:37

    Prvi PvsZ je bio genijalan,a ovo bi moralo biti još i bolje…(+)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?