HCL.HR

Plants vs. Zombies Garden: Warfare na PC-u će procvjetati u lipnju

nebel 28.04.2014.   •   3 komentara


Biljke i zombiji napokon se vraćaju na platformu s koje su i poniknuli. Donedavna ekskluziva Xbox platformi, Plants vs. Zombies: Garden Warfare, na PC-u će se pojaviti krajem lipnja.

Electronic Arts je danas najavio kako će se PC verzija nedavno izdane igre Plants vs. Zombies: Garden Warfare u opticaju naći od 24. lipnja ove godine na Originu i drugim mrežnim prodajnim mjestima. Sukob između biljaka i zombija ove je veljače prešao u perspektivu multiplayer pucačine iz trećeg lica, ekskluzivno za Xbox 360 i Xbox One platforme, te je pobrao poprilično dobre kritike.

PC verzija dolazi planirano kasnije, ali će po cijeni od 30 dolara donijeti i dva DLC paketa pod nazivima Garden Variety i Zomboss Down. Istina, oba su proširenja bila besplatna na konzolama, ali se na njih moralo čekati mjesec, odnosno dva. Bilo kako bilo, PC igrači svakako će pozdraviti povratak PvZ serijala na platformu na kojoj je doživio prvotni uspjeh, a potom se opredijelio za mobilne uređaje i konzole.

Hardverski zahtjevi za pokretanje igre trenutno nisu poznati, no s obzirom da ju pokreće modificirani Frostbite 3 engine, ne očekujte da biti „mačji kašalj“ premda igra ne izgleda baš spektakularno.

Komentari (3)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?