HCL.HR

Plants vs. Zombies novom igrom poziva na gnojenje

Zoran Žalac 09.06.2015.   •   4 komentara


Electronic Arts je jedno od svojih E3 iznenađenja otkrio i prije vremena. Riječ je o novom, većem nastavku Plants vs. Zombiesa, sasvim izgledno Garden Warfarea.

Biljke i zombiji nikada zapravo nisu prestali ratovati, no Electronic Arts vjeruje kako je vrijeme za novu rundu tog sukoba. Otkrili su to još prošlog mjeseca, a sada je potvrđeno kako će službenu najavu nove Plants vs. Zombies igre imati na Microsoftovoj E3 konferenciji. Prema svemu sudeći, mogao bi to biti nastavak Garden Warfarea, ali nije isključeno ni to da dobijemo klasični 2D PvZ naslov.

S obzirom da je otkrivanje zakazano za Microsoftovu konferenciju, podrazumijeva se i nekakva vrsta privremene ekskluzivnosti za Xbox platformu. Ipak, kao i u slučaju Garden Warfarea, sljedeća PvZ igra naposljetku će svratiti na PC i PlayStation.

Komentari (4)

  • l)oolvl

    09.06.2015 - 14:47

    ako će se raditi o Warfare naslovu, mislim da bi više smisla imala neka ekspanzija…

  • ck7

    09.06.2015 - 20:08

    šta god, kupuje se za mir u kući 🙂

  • almoustevil665

    09.06.2015 - 22:38

    Nisam voleo ove 2d verzije,a ne bih ni ovu Warfare verziju ni probao da je nisu dali besplatno na PS4. i potpuno me oduševila,volim MP pucačine ali skoro svaka je militari fazonu,ovo je baš lepo osveženje.

  • Zorinho20_HR

    10.06.2015 - 07:00

    Ja volim i prvi i drugi dio (igram ih dok putujem na posao),a Garden warfare mi je bio interesantan samo par dana.Nekako mi je to bilo tanko.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?