HCL.HR

PlayStation 4 bez ograničenja u pristupu većem broju PSN računa

ToxarE 11.07.2013.   •   3 komentara


Igrači će na PlayStationu 4 svojoj digitalnoj kolekciji igara moći pristupiti s bilo koje konzole koliko god puta to žele, otkrio je Sony.

Svom PSN računu igrači trenutno mogu pristupiti s tek dvije različite PlayStation 3 konzole. Dolaskom PlayStationa 4 ta restrikcija nestaje pa će digitalnoj kolekciji naslova vezanih za PSN račun biti moguće pristupiti na bilo kojoj (čijoj) konzoli neograničen broj puta – dakako, ako za to imate ovlaštenje od vlasnika konzole.

Sličan koncept nudio je i Microsoft za Xbox One konzolu prije nego je ukinuo restrikcije nužne povezanosti s internetom, uz razliku da su igrači u tom slučaju na drugim konzolama trebali moći pokretati i igre na fizičkom mediju. Sada je situacija ponovno izjednačena pa je računima i digitalnim kolekcijama igara moguće pristupiti s bilo koje konzole, ali Sony napominje kako njihovo rješenje ima prednost jer se digitalni naslovi mogu pokrenuti i prije nego se čitava igra preuzme.

O tome, a i o drugim specifičnostima PS4 konzole pisali smo u ranijim izvješćima, pa ako još uvijek niste upoznati s njima – pročitajte ih na donjim poveznicama.

Komentari (3)

  • Chaos777

    11.07.2013 - 20:49

    Sve vise i vise me kopka da posle PS2 koju sam prodao pre par godina kupim i drugi parni Playstation… 🙂 Daju mi se pare za kvalitet za osecaj posedovanja nove koznole i to sto ce makar 8 9 godina biti bezbedan za sve-opsti gejmnig ali u isto vreme to nije samo 400 evra za konzolu vec i za PS plus i za svaku igru po 50 60 evra sto je mnoogo mnogo je pogotovo za standarde prosecnog balkanca ma gde on bio i ma kakvoj uniji bio ili ne…

    • Chris28

      @Chaos777, 12.07.2013 - 10:10

      da al bit će besplatnih igara ako imaš ps+ i bit će popusti

  • fonxstar

    12.07.2013 - 07:09

    Taj ps4 sve bolji od boljega

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?