HCL.HR

PlayStation 4 ekskluziva Drive Club dobila nove screenshote

ToxarE 17.05.2013.   •   5 komentara


Gran Turismo 6 nedavno je pokazao što je vremešna PS3 konzola još uvijek u stanju ponuditi, a Evolution Studios sada nam prikazuje kako će izgledati njihov Drive Club za moćniji PlayStation 4.

Drive Club je multiplayeru orijentirana simulacija vožnje za koju se očekuje da će krajem ove godine biti jedan od lansirnih naslova uz novu PlayStation 4 konzolu. Osim naglaska na „društveno utrkivanje“, Drive Club se hvali i privlačnom vizualnom prezentacijom za koju razvojni tim Evolution Studios tvrdi kako po pitanju detaljnosti graniči s ludošću.

Dok je to na predstavljanju igre u veljači izgledalo jako blizu tom opisu, novi screenshoti koje smo dobili iz nekog razloga imaju dosta nisku rezoluciju i lošu kompresiju tako da igra ne izgleda ništa bolje nego nedavno najavljeni Gran Turismo 6 ili već prije poznati Project CARS. Ipak, pažljivi će promatrači uočiti neke vrlo dobro izvedene efekte poput odsjaja na samim automobilima, pa možemo reći kako igra nije bez razloga jedan od prvih next-gen racing naslova, barem u smislu grafike.

U bilo kojem slučaju, spomenute screenshote možete pogledati u sljedećoj galeriji, a više detalja o samom Drive Clubu očekujte nakon E3 sajma u lipnju.

Komentari (5)

  • battery992

    17.05.2013 - 16:37

    Ako screenshoti potječu iz nekoga vida "photo moda" onda i nema smisla govoriti o nekim grafičkim revolucijama, jer uglavnom se u takvim modovima grafika razlikuje od iste u gameplay-u, takvo nešto je prisutno i u Project C.A.R.S.-u.

  • Prophet

    17.05.2013 - 18:05

    Kasnis druze,davno je prikazan kratki gameplay od ove igre,tacnije na prezentaciji cetvorke.Ovo jeste iz gaemplaya,naravno

  • MorskiVuk

    17.05.2013 - 20:24

    Izgleda odlicno. SIgurno nije CGI niti neki photo mode, jer je developer pricao kako su obracali pozornost na svako vlakno u autu kako bi napravili tocan odsjaj. Lijepo je vidjet da je nekog briga i da uziva u svom poslu. Vidjet cemo jos kako ce sve ispast, ali svaka im cast 😀

  • danielmaibaum2709

    17.05.2013 - 20:29

    izgleda preeee bolesno 😀

  • buby8992

    18.05.2013 - 12:32

    Nije vezano za temu. ali samo da kažem… Jedna gaming trgovina navodi kako će redovna cijena PS4 biti 3999 kn, a u prednarudžbi 3699-3799 kn. Što mislite hoće li biti tako? To je predobra cijena za tavku konfiguraciju, jer budimo realni za takve pare ne možeš dobiti ni približnu konfiguraciju onome što se nalazi u PS4.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?