HCL.HR

PlayStation Now usluga se gasi na svemu osim PS4 i PC

Juraj Bevandić 16.02.2017.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Krajem ljeta vlasnici PS Vite, PS3 i pametnih televizora će se oprostiti od PlayStation Now usluge koja će se posvetiti PS4 i PC-u.

PlayStation Now usluga se gasi

Kada PlayStation na službenom blogu objavi post o updateu PlayStationa Now, pomislili bi da se događa nešto uzbudljivo s njihovom cloud gaming uslugom, ali ona se ustvari gasi na većini dostupnih platformi. Diljem svijeta od 15.8. ove godine PlayStation Now će biti dostupan samo na PlayStation 4 konzolama i Windowsima.

Usluga koja omogućuje streamanje i igranje PS3 igara na raznim uređajima prvo će biti ukinuta već 1.4. na Sony Bravia televizorima. Do spomenutog roka će s radom prestati i na PlayStationu 3, PS Viti, PS TV, Sonyjevim Blu-Ray uređajima i Samsung televizorima. Sony ovim putem upozorava pretplatnike da otkažu pretplatu na vrijeme ako im traje duže od 15.8., kao im se ne bi bespotrebno naplatila.

Razlog ovoj navodno dobro promišljenoj odluci je posvećivanje resursa poboljšanju usluge na PS4 i PC-u na kojima se nadaju nastaviti razvijati servis. Pretpostavljamo stoga da PlayStation Now ionako nije vrvio korisnicima na pametnim televizijama i ostalim uređajima, pa nije bila isplativa za Sony.

Komentari (4)

  • SemirTheChosen

    16.02.2017 - 19:04

    Uh bio sam i proso jer sam pomislio da javljate kako se na pc-u gasi.. lol

  • CroDruid

    17.02.2017 - 11:18

    Totalno sranje kaj gase to, a nikakav problem im nije nastaviti uslugu.

  • funky0308

    17.02.2017 - 18:36

    I opet glup potez od Sonya. Na PC PS now radi ocajno. OK, ne radi ocajno, nego sve izgleda ocajno. Jbte, koliko god ce neki reci da smo razmazeni, ja sam stvarno pokusao igrati RDR ali ne ide, izgleda prestrasno lose. Drugi problem koji je zapravo i najveci je lag, ogroman lag. Preko grafe cu za RDR prijeci ali lag je toliki da se ne da igrati. Ako ne ide stabilno na 30mbpsa, a min je 5mbpsa, onda sam u pravu ako kazem da radi lose. 720p je max sto je usto tako katastrofalno lose za danasnje standarde. Sto se mene tice neka gase i na PCu. Ipak, svaka im cast na trialu od 7 dana gdje se posteno sve da testirati.

  • funky0308

    18.02.2017 - 14:15

    Ispravak netocnog navoda, PS Now nije problem, problem je bio u mom monitoru. Cim sam sa 1440p presao na 1080, a sada i na 720p igra radi savrseno. Ode igrati (KONACNO) RDR – nema me 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?