HCL.HR

PlayStation TV od danas se više ne prodaje u Japanu

Zoran Žalac 29.02.2016.   •   1 komentara


Uređaj koji je omogućio igranje naslova s PlayStation Vite na velikom TV ekranu nakon dvije godine postojanja očito je izgubio svoj smisao.

pstv

Sony je najavio kako krajem ovog mjeseca na japanskom tržištu prekida isporuke PlayStation TV konzole. U objašnjenju tog poteza stoji kako se PS4 i PS Vita prodaju dovoljno dobro da za trećim uređajem jednostavno nema potrebe. Iako se odluka odnosi na japansko tržište, za očekivati je da će ju Sony primijeniti i na ostalim teritorijima gdje PSTV nikada nije ni zaživio kako treba.

Prisjetimo se, riječ je o maloj konzolici koja je između ostaloga omogućila igranje igara s prijenosne PS Vita konzole na TV-u, uz korištenje DualShock kontrolera. S obzirom da je popularnost same PS Vite već nekoliko godina u padu, toliko da Sony ne planira ni njezinog nasljednika, nije čudno što je PS TV doživio ovakvu sudbinu nakon svega dvije godine postojanja na tržištu.

Komentari (1)

  • SemirTheChosen

    01.03.2016 - 09:30

    Zaista čudna odluka SONY-a,čudi i to kako se ovaj uređaj nije najbolje prodavao,stim da i nije tako loše osmišljen…ali eto čuda se i dešavaju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?