HCL.HR

PlayStation Vita u našoj mega detaljnoj (video) recenziji

Igor Belan 03.03.2012.   •   1 komentara   •   HCL objave


Nasljednik PSP-a, PlayStation Vita izašla je na naše tržište, a mi imamo sve detalje koji vas mogu zanimati u iznimno opširnoj recenziji s tri posebna videa.

Gotovo tri tjedna su prošla od kad je PlayStation Vita stigla u naše urede, a čim smo ju dobili bacili smo se na posao testiranja, razmišljanja i pisanja. Danas, konačno, sve smo misli stavili na hrpu, uhvatili sve screenshote, poslikali sve fotografije, uključili naša tri posebna videa o Viti u cijelu stvar i objavili našu mega-detaljnu recenziju.

Ako nas redovito pratite znate da mi uvijek pažljivo biramo svoje riječi, pa kad kažemo “mega-detaljnu”, vjerujte da to i mislimo. Zamislite samo koliko bi recenzija bila duga da smo u tekstu ponavljali i ono što smo rekli u posebnim video specijalima. Ili nemojte – mozak će vam eksplodirati.

Samo pratite link ispod, pročitajte recenziju, pogledajte videe i ostavite nam svoje misli o PlayStation Viti u komentarima.

RECENZIJA: PlayStation Vita

Komentari (1)

  • S_1r1u_S

    03.03.2012 - 21:31

    Evo nakon ovako dlične recenzije morao sam se registrirati i ostaviti pohvalu.
    Svaka čast ekipi na trudu i na odličnim vijestima te recenzijama koje s guštom uvijek čitam.
    Što se tiče VITE uvjerljivo je najbolji handheld gaming uređaj na tržištu, ali za one koji se vole igrati u pokretu, nažalost nisam jedan od tih ali ako se predomislim definitivno nabavljam vitu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?