HCL.HR

PlayStation VR cijenu i datum izlaska izvjesit će u trećem mjesecu

Zoran Žalac 24.02.2016.   •   1 komentara   •   Tehnologija


Oculus i HTC otkrili su svoje karte po pitanju cijene i izlaska VR uređaja, a Sony bi po svemu sudeći isto trebao napraviti sredinom idućeg mjeseca na konferenciji u sklopu GDC-a.

playstation-vr

Prilično visoke cijene VR uređaja iz Oculusa i HTC-a (700 eura, odnosno 800 dolara) mnoge su pobornike virtualne stvarnosti natjerale da pogled okrenu prema PlayStation VR-u. Za njega se, naime, nagađa da bi trebao biti jeftinije rješenje za VR, ako ne samom cijenom headseta onda zasigurno cijenom konzole koja je trostruko manja od cijene preporučenih PC konfiguracija za Oculus Rift i HTC Vive.

O cijeni PlayStation VR-a za sada se, međutim, može samo nagađati, vjerojatno do 15. 03., za kada je Sony najavio PSVR konferenciju u sklopu Game Developers Conference manifestacije. Na toj bi konferenciji Sony mogao najaviti predviđenu cijenu uređaja, te se oglasiti o mogućem datumu izlaska.

Prethodne glasine ukazivale su na to da bi PSVR trebao izaći ove jeseni, što je pola godine kasnije od konkurentnih uređaja koji će biti lansirani početkom proljeća. Ipak, te glasine za sada ostaju nepotvrđene.

ps-vr

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Uraptor

    25.02.2016 - 13:31

    Mnogo bi voleo da probam ove lepe naocare pa cu da dosadujem babi da odresi carapu.Sktiva je od caleta da je ne nade i spiska u kafani al znam ja gde uormanu u babnoj halji za sprovod

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?