HCL.HR

PlayStation VR izlazi tek najesen?

Zoran Žalac 17.02.2016.   •   2 komentara


Predsjednik trgovačkog lanca Gamestop izjavio je kako će Sonyjev uređaj za virtualnu stvarnost biti lansiran u prodaju ove jeseni, kasnije nego je to ranije bilo predviđeno.

playstation-vr

Naši novčanici i bankovni računi vjerojatno još nisu spremni za virtualnu stvarnost u industriji videoigara, no mi zato jesmo pa nestrpljivo očekujemo izlazak triju VR uređaja ovoga proljeća. Osim što ih u prvoj polovici godine možda neće biti tri jer smo načuli kako je Sonyjev PlayStation VR pogodila svojevrsna odgoda.

UPDATE VIJESTI: Iz Sonyja su poručili kako se tvrdnje predsjednika Gamestopa baziraju na špekulacijama jer datum izlaska PS VR-a još nije najavljen ni potvrđen.

ORIGINALNA VIJEST: Iako je ranije spominjano kako će PS VR u prodaju krenuti kad i Oculus Rift te HTC Vive, predsjednik američkog trgovačkog lanca Gamestop za videoigre i popratnu opremu, u interjuu za Fox News izjavio je kako će Sonyjev proizvod lansirati ove jeseni. To bi značilo da je njegov izlazak pomaknut za nekoliko mjeseci, a kad pogledate i kalendar svijeta videoigara vjerojatno znate i zašto.

Naime, PlayStation VR bi mogao uvelike profitirati predstavljanjem na E3 sajmu gdje Sony ima konferenciju koju prate mainstream mediji. Ostala dva igrača u VR utrci, Oculus i HTC, nemaju takav luksuz, stoga bi Sony uz malo strpljenja ovim potezom mogao pogoditi dobitnu kombinaciju. Međutim, sve je ovo još neslužbeno nagađanje dok iz Sonyja ne dobijemo potvrdu kada planiraju izbaciti PS VR u prodaju.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Whynot?

    17.02.2016 - 16:45

    Uhh… koji ce ovo biti uzitak posjedovati.

  • fez

    17.02.2016 - 18:50

    Jedva čekam…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?