HCL.HR

PNY proizvodi grafičke kartice, RAM i SSD za ozbiljan gaming

sponzorirani članak 11.08.2016.   •   Tehnologija


Od PowerPackova koji mogu puniti više mobitela odjednom, preko brzih SSD-ova i RAM-a sve do grafičkih kartica, provjerite što sve gamerima nudi PNY.

pny-1

PNY je američki brand koji već 30 godina služi potrošačima, tvrtkama i OEM svijetu, gdje je dobro poznat po kvaliteti. U lokalnim krugovima na našim prostorima također je poznat – gameri će ga prepoznati ponajviše po modelima grafičkih kartica iz Nvidije.

No nekima od vas možda je manje poznato da PNY proizvodi i podjednako impresivne proizvode u kategoriji računalne memorije. Primjerice, PNY SSD-ovi ciljaju ponuditi gamerima najbolje performanse za cijenu, a nova linija PNY RAM-a uz isti pristup po pitanju cijene i kvalitete nudi i prepoznatljiv dizajn hladnjaka uz crvene akcente koji će se svakako istaknuti kroz prozor na boku vašeg gaming desktop računala.

pny-ssd-ram

Osim toga, PNY proizvodi USB flash memorije te memorijske kartice visoke kvalitete i performansi, a u ovo moderno doba YouTubea upravo to je ključan dio priče koji vodi do produkcije kvalitetnijeg sadržaja za internet. PNY Class 10 memorijske kartice dolaze s jamstvom od pet godina, što dovoljno govori o tome koliko je kompanija sigurna u svoj proizvod.

Pokemon GO sada je vrlo popularan, a ako ga igrate znate da Pokemoni osim Razz Beryja vole jesti i bateriju vašeg smartfona. Dobar prijenosni punjač može vam spasiti ulov, a PNY PowerPack uređaji su neki od najboljih prijenosnih punjača na tržištu od kojih neki modeli mogu puniti i više uređaja odjednom bez poteškoća. To je savršeno za situacije kada stavite Lure na neki Poke Stop, pozovete par prijatelja na lov i svi odjednom možete zaboraviti na činjenicu da Pokemon GO jede baterije – samo se spojite na PNY Power Pack i lovite na miru.

PNY proizvode u Hrvatskoj možete pronaći u ponudi Instar informatike, Linksa i Vacoma.

Označeno sa:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?