HCL.HR

Pobjednik nagradne igre jeee …

Igor Belan 16.11.2009.   •   4 komentara   •   HCL objave


Tko je pobjednik prošlotjedne nagradne igre HCL-a? Tko je ponosni vlasnik originale igre X-Men Origins: Wolverine za Xbox 360? Polusvečano proglašenje je stiglo …

Stigao nam je ponedjeljak i vijest koju ste svi čekali, vijest o proglašenju pobjednika prošlotjedne nagradne igre! Prije nego proglasimo pobjednika hajmo malo nepotrebno odugovlačiti i stvarati napetost (kao da već niste pogledali na dnu vijesti tko je pobjednik). Dakle prošli tjedan borili ste se za igru X-Men Origins: Wolverine, i to za njenu Xbox 360 verziju. To je igra kojoj smo dali ocjenu 76 u našoj recenziji koju vam je priredio naš Zoran Žalac, forumašima poznatiji kao wyzard. Upravo te informacije morali ste znati / provjeriti ako ste željeli točno odgovoriti na naše nagradno pitanje. Vidimo da oko toga nije bilo problema budući da je apsolutno svaki sudionik nagradne igre točno odgovorio na postavljeno pitanje. Bravo vi, nije bilo teško jelda?

No dobro, dosta nepotrebnog odugovlačenja, prijeđimo na stvar. Svečano objavljujemo da je pobjednik prošlotjedne nagradne igre … korisnik HCL foruma iza nicknamea … Corbel! Čestitke Corbelu kojega ćemo kontaktirati putem forumskog PM-a za detalje oko slanja igre, a vama ostalima možemo samo poručiti da pričekate novu tjednu nagradnu igru jer imamo još kopija ove igre za podjeliti (no i neke druge naslove). Nažalost, ovaj tjedan ništa od nove nagradnjače, no već sljedeći tjedan se vraćamo, možda i sa nekom atraktivnijom nagradnom igrom sa više igara za pobjednika.

Komentari (4)

  • wyzard

    17.11.2009 - 13:28

    nitko ne čestita pobjedniku? ae, jeste ljubomorni 😉 bit će još prilika da i vi osvojite svog vlastitog Hugh Jackmana

  • Praetorian1

    17.11.2009 - 14:31

    zast su sve nagrade za xbox, a kad kupim xbox onda ce sve bit za pc

  • king of oblivion

    17.11.2009 - 14:35

    Evo čestitke…

  • Corbel

    18.11.2009 - 21:26

    :Đ do jajeta ^^ hvala

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?