HCL.HR

Počelo beta testiranje za Starcraft 2: Heart of the Swarm

Renato Pedišić 05.09.2012.   •   6 komentara


U beta testiranju ste ako spadate u onu šačicu pravih pro-gamera i pobjednika turnira, a bit ćete testeri u budućnosti ako je sreća na vašoj strani.

Počela je beta dugo očekivane Starcraft 2 ekspanzije Heart of the Swarm, a njeni ekskluzivni gosti su mahom Koreanci (a tko drugi osvaja turnire?) te nekolicina novinara priznatijih gaming portala i časopisa (koji su svoju ulaznicu zasigurno platili – jer je čudno kako nitko nije kontaktirao nas). Njihovo testiranje trajat će neko vrijeme budući da su oni najdraži Blizzardovi kritičari, a onda ćemo se i mi ostali moći pridružiti tom elitnom društvu. No, tu postoji kvaka!

Ključ za ulazak u drugu fazu closed bete je to da ste aktivan igrač Starcrafta II, a pod aktivan se misli da ste na tu igru potrošili najbolje godine života te da ju igrate skoro svaki dan. Čak i tada postoji mogućnost da nećete baš vi biti odabrani za testiranje, ali nada umire posljednja. Druga šansa za osvajanje beta ključa je da budete brze ruke na podjeli ključeva neke gaming stranice ili foruma.

Točan izlazak RTS-a Starcraft 2: Heart of the Swarm i dalje nije poznat, ali ova beta daje naslutiti kako možda izađe do kraja ove, ili početkom sljedeće godine.

Komentari (6)

  • Apocalypse4987

    05.09.2012 - 12:24

    Ovo triba bojkotirat radi rasizma 🙂

  • xPh4rIm

    05.09.2012 - 12:44

    Jedva cekam … SC :ave

  • armin221186

    05.09.2012 - 18:45

    alaj mrzim ovaj Blizzard,zar nisu mogli izdati jednu igru SC 2 i gotovo nego sad ovo sto imaju Wings of Liberty bas moraju kupiti i ovaj dio :S

  • sfc_PsychQ

    06.09.2012 - 08:53

    sto je najljepse ako oces igrat hots moras imat i wol, a i buduce zadnje expanzija lov ce to zahtjevat u konacninci dodes do lake matematike kako blizz dize lovu jednostavno. a beta key ko bude dobio ako bude funkcioniralo ko i prije dobit ce i 2 guest passa da pozove 2 prijatelja da igraju isto. iako sumnjam da cemo samo tako lako dobit keyeve jer definitivno ovo je samo za odabrane njuske, a i na prvi pogled mi se cini da su pojeli govno sa balansom, proci ce jos dosta vremena dok se to ubalansira kako treba

  • Totoro

    07.09.2012 - 20:58

    @psychq
    zapravo zadnja informacija od blizzarda je da ce biti samostojeca ekspanzije ….

    • sfc_PsychQ

      @Totoro, 08.09.2012 - 20:01

      ako to bude tako bit ce kirbaj, ali povjest kaze drugacije…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?