HCL.HR

Počelo je, Nintendo predstavio prvu novu boju Joy-Cona

Juraj Bevandić 13.04.2017.   •   2 komentara


Predstavljeni su prvi službeni estetski dodaci za Nintendo Switch i vjerujemo da je žuti joy-con samo prvi u dugom nizu takvih proizvoda kao što to obično biva s Nintendom.

zuti joy-con

Nintendo je poznat po svojim brojnim izdanjima konzola, pa su do danas njihovi modeli 3DS konzola doživjeli preko stotinu različitih izdanja inspiriranih raznim dizajnima. Bilo je stoga samo pitanje vremena kada će smisliti nešto s Joy-Conima za Nintendo Switch koji su savršen hardver za taj Nintendov model poslovanja, a počeli su umjereno s jednom novom bojom.

Na jučerašnjem Nintendo Direct eventu na kojem su najavili nekoliko “novih” igara otkrili su i hardverske novosti. Žuti Joy-Con kontroler, tzv. Neon Yellow prodavat će se pojedinačno ili oba u istom paketu, a iz nekog razloga posebno će se prodavati i vezice koje nataknete na njih. Osim toga najavljen je i battery pack univerzalan za sve dosadašnje Joy-Con kontrolere.

Joy-Con Baterija

To će naravno produžiti vijek baterije naših kontrolera, ali i dodati malo debljine kontroleru što bi moglo pomoći onima koji se bude da su sićušni. Nataknut će se kliznim mehanizmom kao što se i sve hardverski radi na Switchu, a malo je neobično ili barem nezgodno možda što će nam za njih trebati dvije AA baterije. Sva tri proizvoda stižu u dućane kad 16.6.

Komentari (2)

  • Virty

    13.04.2017 - 15:05

    Neka zivih boja, lipo je vidit 🙂

  • delko

    13.04.2017 - 19:58

    Naravno, treba raditi na promociji konzole na svaki nacin 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?