HCL.HR

Podržite domaći naslov Zotrix na Steam Greenlightu

ToxarE 05.11.2014.   •   5 komentara


Zotrix je arkadni svemirski shooter po uzoru na igre s kojima su starije generacije gamera odrasle, a stiže nam u produkciji Ocean Medije iz Zaprešića.

Svemirska napucavanja koja su u gamingu bila iznimno popularna 80-ih i ranih 90-ih godina ponovno se polako probijaju na scenu kroz naslove kao što su Star Citizen, Elite: Dangerous i drugi. No osim njih vraćaju se i arkadni svemirski shooteri, a dobar dokaz za to je naslov domaće produkcije – Zotrix – koji se trenutno nalazi na listi odobravanja za izlazak na Steamu.

Ovaj naslov stiže nam u suradnji Zerobit Gamesa i Ocean Medije iz Zaprešića, a obećava nam zabavno napucavanje s hropom svemirskih letjelica kroz 50 misija. Svoju letjelicu, naravno, možemo nadograditi štitovima, pojačivačima lasera i sl., kako bi se mogli ravnopravno suprotstaviti vanzemaljskim brodovima.

Zotrix planira izaći u verzijama za PC, Mac i Linux krajem ove ili početkom iduće godine. Hoće li se naći u prodaji na Steamu, uvelike ovisi o vama, pa ako ste registrirani korisnik Steama možete mu pomoći glasanjem na profilnoj stranici Greenlighta.

Komentari (5)

  • Missionary

    05.11.2014 - 14:03

    Ljudi, jel zna netko od vas kako popraviti lag na BF4, ide sve normalno preko 80 fps-a i onda samo zatrza i onda se vrati u normalu i tako uvijek. Upalim nesto da snimam BF4 sve normalno fps 60 i onda opet zatrza. Nije do kompa dobar je valjda nesto igra sere. Jel ima kakav fix bilo sta ?

    • wyzard

      @Missionary, 05.11.2014 - 16:36

      Za takve stvari imaš forum. Ovdje se komentiraju stvari vezane uz navedenu vijest.

    • Missionary

      @Missionary, 05.11.2014 - 19:34

      Bio sam ocajan al dobio sam odgovor, u svakom slucaju sljedeci put cu se koristiti forumom. 🙂

  • jancec

    05.11.2014 - 16:59

    Poštujem te stare igre,al sad je novo doba bolje da izmisle nešto što bolje pristaje sada nemora biti previše hardwerski zahtjevno,jer i dan dan igram igre stare po 15 godina koje su bolje od današnjih.

  • Hrv4tin4

    06.11.2014 - 09:18

    Stvarno poštujem sve što ljudi rade i trude se, treba pdržati "naše" proizvode, ali ne bilo koje nego kvalitetne. Ososbno ne bih nikada ovo zaigrao niti me privlači, vidjeti ćemo koliko će pozornosti igra dobiti i hoće li se plasirati. Ne planiram za nju glasati dok ima (meni osobno) puno kvalitetnijih igara.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?