HCL.HR

Pogledajte 23 minute pametovanja u Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

ToxarE 30.07.2014.   •   1 komentara


Jedna od intrigantnijih i izazovnijih detektivskih avantura ove jeseni mogla bi biti Sherlock Holmes: Crimes and Punishments. Pogledajte i zašto.

Sherlock Holmes prešao je dalek put otkako se 1887. godine prvi put pojavio u romanu Arthura Conana Doylea. Zahvaljujući filmskim i serijskim adaptacijama, Sherlock je danas vrlo popularan lik u zabavnoj industriji. Unutar nje, u industriji videoigara, prisutan je već nekoliko godina, ali nikada nije bio zapažen na pravi način. To bi se možda moglo promijeniti s nadolazećom igrom Sherlock Holmes: Crimes & Punishments koja početkom rujna stiže na PC, PS4, PS3, XBO te X360 platforme.

Naime, igra pokazuje dosta interesantnih ideja i poprilično zanimljivu izvedbu, u što se možete uvjeriti kroz 23 minute gameplaya kojega prenosimo u nastavku. Budite bez brige, video vam neće spoilati nijedan dio priče, no zato će vam demonstrirati niz detektivskih mehanika koje će Holmes koristiti u igri, uključujući i tzv. dedukciju, odnosno povezivanje tragova i spajanje istih u logički zaključak.

Komentari (1)

  • Apocalypse4987

    30.07.2014 - 18:24

    ne smim puno gledat radi spoilera, al svake godine su sve bolji i bolji.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?