HCL.HR

Pogledajte Alan Wake 2 kakvog nikada nećemo zaigrati

Zoran Žalac 21.04.2015.   •   4 komentara


Remedy je prije pet godina počeo rad na nastavku Alana Wakea, no od tog razvoja složen je tek 13-minutni prototip koji je sada dostupan za javnost.

Nastavak akcijske avanture Alan Wake još je uvijek u domeni mogućega. No, da su stvari bile nešto drugačije prije pet godina, vidjeli bismo ga i ranije. Naime, Remedy Entertainment krenuo je s idejama za nastavak još 2010. godine i strpao ih u 13 minuta prototipnog videa koji je demonstriran izdavačima. Među zainteresiranima svakako je bio i Microsoft koji je izdao prvi dio.

Tada je Alan Wake 2 trebao biti smješten u pustinjsko okružje, no to očito nije bila dovoljna promjena za Microsoft koji je želio nešto novo. Iz tog dijaloga razvila se sasvim nova igra koju danas znamo pod nazivom Quantum Break, dok su ideje za AW 2 na kraju smiksane u manje ambiciozni Alan Wake’s American Nightmare. Dakle, od novog Alana Wakea do daljnjega neće biti ništa, no ako vas zanima kakav smo nastavak mogli dobiti, pogledajte sljedećih 13 minuta video materijala.

Komentari (4)

  • Optimystify

    21.04.2015 - 18:18

    Vjerujem da će izaći kad-tad,sjećam se da je i prvi dio bio odgađan 5-6 godina…

  • Susjed

    21.04.2015 - 20:32

    Alan Wake… odlična stvar, jedan od onih igara koje se igraju bez pauza. Doduše samo jedinica tj originalni Alan Wake, ovaj dodatak American Nightmare me razocarao

  • Hrv4tin4

    24.04.2015 - 16:19

    meni je iskreno žao što nisu izbacili dvojku… Igra mi je stvarno bila vrh i uzeo sam collectors edition koliko mi je igra bila dobra…

  • Branjo84

    24.04.2015 - 16:57

    Steta

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?