HCL.HR

Pogledajte impresivne nove tech demoe za Unreal i Unity engine

Igor Belan 18.03.2016.   •   8 komentara


Pogledajte za kakve grafičke efekte su sposobne najnovije verzije Unity i Unreal Enginea kroz ove impresivne tech demoe.

unity-tech-demo

Vjerojatno u nadi da će privući više developera da licenciraju njihovu tehnologiju, ekipe iza Unity i Unreal enginea pripremili su impresivne nove tech demoe za ovogodišnji Game Developers Conference. Unity je pokazao da je sposoban za iznimne grafičke efekte kroz tech demo nazvan jednostavno Adam, koji će očito biti izdan u nekoliko dijelova jer ovo što vam danas imamo za pokazati nosi oznaku ‘Part 1’.

Epic je za svoj Unreal engine izbacio trailer stvoren u suradnji s McLarenom prikazujući vrlo napredni 3D model njihova sportskog automobila 570S sa svih strana. Sve je naravno stvoreno uz pomoć Unreal Enginea 4.

Navikli smo već vidjeti gotovo fotorealistične automobile u modernim igrama pa ako vas ovo nije osobito impresioniralo, pogledajte i drugi video koji je Epic izbacio u vrijeme GDC-a, a koji je više fokusiran na prikaz najvažnijih značajki popularnog enginea.

Tech demoi su uvijek impresivni, no igre koje ćemo na kraju zapravo zaigrati su ono što je tu uistinu važno. Znaju to i jednu i drugi pa su pored ovih videa izbacili i kompilacijske videe u kojima prikazuju neke konkretne naslove koje ćemo uskoro zaigrati, a koji su stvoreni uz pomoć jednog, odnosno drugog enginea.

Komentari (8)

  • nikola2222253

    18.03.2016 - 18:27

    Izgleda to jako lijepo .

  • KhorneFlake

    18.03.2016 - 21:31

    Sve to lijepo izgleda u odabranom promotivnom materijalu, samo šteta što 90% timova koji se dočepaju ovoga neće biti u stanju da reprodukuju ovako nešto.

  • Alum

    18.03.2016 - 22:52

    Krasno, drago mi je da sam se davno riješio opsesije grafičkom prezentacijom igara. A što se tiče development kitova, divno! Zato i jesu google play, ios i steam puni bloatwarea i promašaja. Svaki balonja će moći napraviti igru i pobrati novce. Super, kvaliteta samim time pada. Isto što se dogodilo i sa glazbom. Žalosno…

  • Vejn

    18.03.2016 - 22:58

    Zasto neko ovim ljudima ne kaze da je Project Cars davno izasao… Da sklone ovaj klip sa McLarenom, jer posle PCarsa ovo me ne moze oduseviti makar, sve i da je CryEngine 6

  • divjakdivji

    18.03.2016 - 23:22

    Zanima me nastavak Unity priče

  • Anomaly

    19.03.2016 - 03:25

    Ovo mi ništa ne znači jer su ovakvi tech demoi postojali i predhodnih godina pa ništa.

  • funky0308

    19.03.2016 - 09:12

    Engine izadje danas, pocene se projekt koji zavrsi i bude izdan kroz 3-5 god I tako vec godinama u krug…dok igra izadje na Unreal 5.4 (ili kojii je vec zadnji), Unreal ce biti na 10 verziji…steta sto to ne ide malo brze

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?