HCL.HR

Pogledajte kako 3D Realmsov Bombshell izgleda u akciji

Gregor Stojev 29.06.2015.   •   5 komentara


Nova igra iz 3D Realmsa i Interceptor Entertainmenta pokazala je gameplay povodom E3 sajma. U misiji da spasite predsjednika, Bombshell će na vas baciti tonu grdosija.

U Bombshellu igrate kao žena zvana Shelly ‘Bombshell’ Harrison, a misija vam je jednostavna – spasiti predsjednika od zlih izvanzemaljaca.

Zvuči vam pomalo glupo i neozbiljno?

To je zato što je Bombshell prvobitno trebao biti još jedan u nizu nastavaka Duke Nukem franšize, no kada su pale tužbe od Gearboxa radi vlasničkih prava, 3D Realms i Interceptor Entertainment odlučili su se za neke promjene.

Kao tehničar, Shelly također posjeduje mehaničku ruku koju ćete moći unaprjeđivati i podešavati na razne načine. Bombshell izlazi kasnije ove godine za PC, PS4 i XBO, no već sljedeći mjesec biti će igriv na QuakeConu. Kako igra izgleda u akciji pogledajte u videu sačinjenom od 100% in-game snimki.

Komentari (5)

  • Artyom

    29.06.2015 - 12:33

    bivši Duke Nukem: Mass Destruction

  • iFullyPro

    29.06.2015 - 13:48

    izgleda odlično :)) nadam se da če biti dobro optimizirana :))

  • Antifeminista

    29.06.2015 - 19:29

    Nevjerovatno! Svaka druga igra nameće igranje sa ženama! Stvarno, ovo je feminizam i pol! Srećom postoje i druge igre. Ali ovo je… Žalosno. I da nisam antifeminista bilo bi.

    • Apocalypse4987

      @Antifeminista, 29.06.2015 - 19:34

      NIje mi neki problem odigrat sa ženskim likom, al preferiram muške protagoniste. Al to forsiranje me isto nervira, čita sam neke članke kako feminacistkinje napadaju developere ako igra ima samo muške likove, a kad naprave ženski onda ih napadaju kako glavna junakinja omaložava žene. A ima i muške ekipe koji igraju isključivo sa ženskim likovima. Tako da ne razbijaj previše glavu o tome, uvik nešto nekome smeta. Bitnije je da je lik dobro okarakteriziran i ima dobru pozadinsku priću

    • Antifeminista

      @Antifeminista, 30.06.2015 - 10:05

      Uvijek netko gunđa XD Nikada zadovoljni 😛 Al da, slažem se sa tobom, lik treba biti kvaliteno odrađen. Eto, recimo u svim Broken Swordovima to je genijalno odrađeno… Ma ima ih puno. Ali isto tako, ICO kao igra mi je nešto najbolje što sam proživio. Nevina priča, ona ženska (više joj ne znam ime) nije niti golišava niti sisata i slično… Vrhunska igra! Da mi je nači još koju takvu :/

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?