HCL.HR

Pogledajte kako izgleda ekstremno rolanje u igri On a Roll

Stjepan Fikter 25.06.2015.   •   2 komentara


Zahvaljujući Kickstarteru, u jesen iduće godine dočekat će nas ekstremni sport u virtualnom obliku kakav baš i ne vidimo često – rolanje.

Kada se davne 1999. godine pojavio Tony Hawk’s Pro Skater, žanr ekstremnih sportova dobio je popriličnu popularnost što je rezultiralo da smo idućih godina imali šaroliki izbor između skate, bmx i snowboard igara, no role nekako nisu imale svoje prisustvo u virtualnome svijetu. Nepravda je ispravljena na PlayStationu 2 kada je 2002. izašao poprilično zabavni Aggressive Inline, no od tada baš i nismo vidjeli mnogo sličnih igara.

Da nepravda bude još jednom ispravljena, pobrinut će se Jelle Van den Audenaeren, čovjek koji je praktički sam zaslužan za On a Roll, Kickstarter uspješnicu koju ćemo zaigrati iduće jeseni na PC-ju, PlayStationu 3, 4 te Xboxu 360 i Xboxu One. Zahvaljujući prikupljenim financijama, den Audenaeren će moći zaposliti još ljudi da mu pomognu u razvoju što bi na kraju trebalo rezultirati i još kvalitetnijom igrom. Osim toga, On a Roll imat će i više sadržaja u obliku većeg, detaljnijeg i interaktivnijeg svijeta, više trikova, in-game događaja i natjecanja te level editor.

Svi koji su pomogli u razvoju igre, ovog ljeta moći će isprobati prototip te poslati svoje dojmove i prijedloge od kojih će možda neki biti i prihvaćeni tijekom razvoja igre. Baš poput Tony Hawka i ovdje ćemo imati izbor između profesionalaca koje ćemo kontrolirati u igri od kojih su neki sudjelovali na motion capture snimanjima, a igrači koji prate rolersku scenu, mogu čak i glasovati koga bi voljeli vidjeti u igri.

Ako ste se zainteresirali za On a Roll, Kickstarter kampanja traje još manje od dva dana, pa imate još vremena za uranjenu kupnju igre za jednu od navedenih platformi.

Komentari (2)

  • DaDoXy

    25.06.2015 - 19:24

    samo me zanima zasto bi iko htio ovo u VR o.O

  • RedEy3

    25.06.2015 - 19:55

    Ono kada kickstarter kampanja izgleda kako bi novi tony hawk trebao..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?