HCL.HR

Pogledajte kako izgleda Uncharted 2 na PlayStationu 4

Igor Belan 17.07.2015.   •   3 komentara


Sve tri dosadašnje Uncharted igre uskoro dolaze na PS4 u poboljšanom izdanju zvanom The Nathan Drake Collection. No koliko će bolje izgledati? Evo primjera u 1080p i 60 fps-a.

Uncharted 2 i dan danas izgleda solidno čak i na originalnoj mu plaformi, PS3 konzoli – dobro je ostario. Ali vremena su napredovala i 1080p rezolucija danas je mnogima minimum za uživanje u igrama pa je Sony odlučio dobru staru Uncharted trilogiju dovesti u moderna vremena na novom, moćnijem hardveru. Pričam naravno o The Nathan Drake Collection paketu koji na PS4 konzolu donosi vizualno uproljepšane verzije Uncharted igara s PlayStationa 3.

Ta kolekcija osvježit će popularne PS3 igre s boljim teksturama, osvjetljenjem i 3D modelima, ali i višom rezolucijom (1080p) i framerateom (60 fps). Na police trgovina doći će 9. listopada, ali jučer smo saznali da ćemo ju moći okusiti već ovog ljeta u demo izdanju. Koje točno igre iz kolekcije će biti dostupne kroz demo verziju još ne znamo, ali sada znamo kako izgleda Uncharted 2 u tom poboljšanom izdanju. Na internetu se pojavio video koji prikazuje poznati akcijski segment iz igre u kojem se Nathan bori protiv helikoptera. I to sve u predivno fluidnih 60fps-a pri Full HD rezoluciji – pogledajte.

Komentari (3)

  • movie

    18.07.2015 - 11:49

    meni je to jednako dobro izgledalo i na PS3, ne vidim da sada izgleda nešto bolje… jedinio neki usporedni test obje igre..

  • hrga007

    19.07.2015 - 10:27

    žao mi je što nikad nisam uncharted vidio na pc-u

  • trd011

    14.08.2015 - 07:27

    Uncharted je meni najomiljenija igra sviv vremena, radujem se triologiji i IV nastavku ali u ovom videu ja nikakva poboljsanja ne vidim. Vec ako su hteli da prave Remake trebali su da osveze malo ART work a ne da dizu poligone i da nam mazu oci sa osvetljenjem.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?