HCL.HR

Pogledajte kako izgleda X-Ray killcam u Sniper Eliteu 3

Renato Pedišić 17.02.2014.   •   6 komentara


Sniper Elite 3 dolazi s novim settingom, novim mogućnostima, ali i s novim X-Ray killcamom koji je sada dodatno unaprijeđen na nekoliko razina – od zvuka, slike pa do fizike.

Novi dev diary video Rebellion Developmentsa za Sniper Elite 3 fokusira se na možda najzabavniji gameplay element cijeloga serijala – X-Ray killcam. Najnovija inačica te funkcije gameplaya unaprijeđena je na nekoliko razina – od zvuka koji je dobio na autentičnosti, preko slike utrobe koja je sada uvijek trodimenzionalna sve do fizike koja je sada poboljšana kod trenutka ulaska metka u tijelo pa sada isti može ući na nebrojeno mnogo načina i raditi različitu štetu.

U tijelo neprijatelja dodani su slojevi mišića te krvožilni sustav, a igrači će moći onesposobljivati vozila koja će imati poseban X-Ray killcam, mnogo drugačiji od onoga viđenog u prethodniku.

Više nećemo duljiti nego vas ostavljamo da pogledate video uz podsjetnik kako Sniper Elite 3 izlazi u drugom kvartalu tekuće godine za PC, PlayStation 3, PS4, Xbox 360 i Xbox One.

Komentari (6)

  • JackSense

    17.02.2014 - 18:14

    Malo mi je ironično da ni jedan sniper elite (puna igra ili DLC) nije bio smješten u Stalingrad-u. Gledo sam neke WW2 dokumentarce, i tamo su, po izgledu, bili najbolji snajperisti, s obje strane.

    • MoGaming

      @JackSense, 17.02.2014 - 23:53

      sve ove igre smještene u 2. svjetskom ratu slabo istraže pravu priču

    • IaMarmageddoN

      @JackSense, 18.02.2014 - 14:12

      budimo realni, COD 2 je imao misiju jedne od najpoznatijih borbi između dva snajpera- njemca i rusa. Postoji i film o njima- Iza neprijateljskih linija, samo što onda u FPSovima nije bilo neke priče baš, koherentna radnja je čak bila nešto neočekivano u to vrijeme! Mada, ne vidim zašto nas toliko sile sa svim tim modernim igrama. WW2 bi bilo super odigrati u novom ali kvalitetnom ruhu za promjenu!

  • niksa_91

    17.02.2014 - 18:50

    više naučiš o anatomiji u igri nego na medicini =D

    • Asmir Boss

      @niksa_91, 17.02.2014 - 19:49

      pa i nije bas ja idem u medicinsku znm skoro svaku kost.msm ne bas jer to se radi u prvoj godini a ja 3ca xD

  • 3nGInE

    18.02.2014 - 12:43

    odlicno izgleda

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?