HCL.HR

Pogledajte kako Tearaway živi izvan igre

nebel 07.11.2013.   •   0 komentara


Novi video za nadolazeći platformer Tearaway pojašnjava nam kreativni dio igre koji će izaći iz okvira njezinog svijeta. Provjerite kako Tearaway planira zaživjeti izvan PS Vite.

Tvorci LittleBigPlaneta već duži niz godina potiču igrače na kreativnost, a isto će nastaviti i u nadolazećem platformeru zvanom Tearaway. Doduše, Media Molecule ovoga će puta pitanju kreativnosti pristupiti na ponešto drugačiji način. Kao što ćete saznati kroz video u nastavku, Tearaway će imati svoju community stranicu na koju će korisnici direktno iz igre moći uploadati fotografije, a ondje će dobiti pristup i papirnatoj kolekciji sa sadržajima iz igre. Drugim riječima, gotovo sve što pronađete u igri moći ćete od papira napraviti u stvarnosti – bit će dovoljno tek isprintati željenog lika, izrezati i presaviti ga.

Tearaway izlazi 22. studenog ove godine ekskluzivno za PlayStation Vitu. Mi smo se već kratko družili s igrom te smo na temelju toga složili najavu koja će vam pojasniti na koje je sve načine Tearaway potencijalno najoriginalnija igra ove godine.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?