HCL.HR

Pogledajte našu video recenziju novog Tomb Raidera

Igor Belan 26.03.2013.   •   HCL objave


Natjerali smo mladu Laru Croft u plač, ali brzo je to zaboravila i brutalno poubijala nekoliko stotina ljudi i par životinja… cura definitivno zna preživjeti.

Imali smo opciju dobiti primjerak novog Tomb Raidera za recenziju nekoliko dana prije izlaska igre na tržište, ali samo u konzolaškoj verziji koju ne bi mogli snimati za potrebe video recenzije. A znamo kako volite naše video recenzije. Pričekali smo stoga sve do igrinog datuma izlaska kada smo od Squarea konačno dobili svoju PC verziju spremnu za snimanje gameplaya. Točnije, dobio ju je naš Vjeran, forumašima poznatiji kao Shazaam, a odmah se bacio na igranje, testiranje, razmišljanje, snimanje i naravno pisanje. Proces pisanja, uređivanja, screenshotanja i snimanja videa još se dodatno produžio zbog hrpe drugih igara koje ovih dana također pokrivamo (pročitali jučerašnju MGR: Revengeance recu?), ali na kraju krajeva – bitno je da je sada recenzija tu.

Stoga pratite link ispod i pogledajte video, odnosno pročitajte još detaljniji tekst, i provjerite tako što naš Vjeran misli o novoj, odnosno prvoj avanturi zgođušne Lare Croft. Ukratko, brutalna je.

VIDEO RECENZIJA: Tomb Raider Ovo je samo vijest o novoj video recenziji, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše utiske o “ponovno pokrenutoj” Lari Croft u novoj Tomb Raider igri očekujemo vidjeti ispod same recenzije (samo pratite link).

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?