HCL.HR

Pogledajte prvi gameplay video Apotheona

Renato Pedišić 23.10.2012.   •   7 komentara


Apotheon, nova igra Alientrapa, ljudi zaslužnih za hvaljeni indie naslov Capsized, zanimljiv je side-scroller koji nam se sada prvi puta predstavio preko video materijala.

Ono što će vam prvo upasti u oko gledajući Apotheon u akciji je njegov jedinstveni grafički stil kakav ste sigurno upoznali pohađajući one dosadne satove likovne kulture gdje je brkata profesorica stalno tupila o starogrčkom oslikavanju upotrebnih keramičkih predmeta. Ova bi vam igra trebala pretvoriti svu tu dosadu u mnogo zabave budući da je Apotheon, sudeći po prikazanom traileru, jedan vrlo akcijski orijentiran side-scroller.

Poslije ovog slikovitog opisa vjerojatno vam je jasno da je igra smještena u antičku Grčku gdje je u vrijeme bogova, Zeusa svrgnula njegova žena Hera. Budući da ženskoj emancipaciji u staroj Grčkoj nema mjesta, vaša je uloga vratiti Zeusa na prijestolje bogova, a zloj Heri pokazati gdje joj je mjesto. Uz singleplayer mod koji bi navodno trebao biti pozamašne dužine, igra će sadržavati i multiplayer gdje će igrači moći surađivati ili se pak boriti jedan protiv drugoga koristeći kombinacije različitih sposobnosti čija stabla žanrovski uvode ovu igru i u svijet RPG-ova.

Apotheon možemo očekivati na Steamu tijekom 2013. godine, a do tada pogledajte igrin prvi trailer odmah ispod.

Komentari (7)

  • goldfinger

    23.10.2012 - 08:23

    Zanimljivo..

  • Mc Nane Uvijek u fazonu

    23.10.2012 - 12:42

    AHILEEEJ!!

  • -Aragorn-

    23.10.2012 - 14:08

    Hera svrgnula Zeusa! Ma daaaj……………

  • Adam Jensen

    25.10.2012 - 08:37

    Ovakve igre su dobre i zanimljive kada ih igraš na smartphonima ali mi nije jasno zašto ih i dalje proizvode za pc i "velike" konzole, hoću reć ovakve igre smo igrali prije 15-tak godina i bile su zanimljive ali ovo je danas već prevaziđeno. Nemam ništa protiv 2d sidescrolling igara ali kada ih urade grafički kao što dolikuje današnjim standardima kao npr Trine ili Rayman.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?