HCL.HR

Pogledajte prvi Torment: Tides of Numenera screenshot

ToxarE 01.04.2013.   •   2 komentara


S četiri dana do kraja njihova već sada uspješna Kickstarter projekta, InXile Entertainment objavio je prvi screenshot iz svijeta igre Torment: Tides of Numenera.

Još svega četiri dana možete postati jedan od preko 60 000 ljudi koji su odlučili izdvojiti nekoliko dolara za Kickstarter projekt inXile Entertainmenta, RPG igru Torment: Tides of Numenera. Iako im je cilj bio skupiti 900 000 američkih dolara, taj iznos odavno su prošli. Donacije sada stoje na nešto preko 3,2 milijuna dolara, a s još četiri dana do kraja skupljanja donacija inXile je danas izbacio prvi screenshot iz igre.

Taj screenshot prilažemo ispod, a prikazati će vam teritorij u igri nazvan Bloom. Riječ je o mjestu koje opisuju kao polu-svjesno živo biće čiji putevi skrivaju strahote i čudesa, mjestu koje sve posjetitelje može poslati u drugi svijet. “To je hub“, kaže inXile, “centar trgovine za one koji trguju relikvijama drugih svjetova”.

Vjerujemo da ćete se složiti da zvuči zanimljivo, a kako točno izgleda pogledajte ispod i prokomentirajte s nama u komentarima. Inače, jeste vi donirali?

Komentari (2)

  • HrBomb

    01.04.2013 - 19:33

    nice :)))

  • Lovac

    01.04.2013 - 20:32

    Odličan stil.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?