HCL.HR

Pogledajte prvu Wii U TV reklamu

Igor Belan 22.10.2012.   •   12 komentara


Nintendo je objavio prvu europsku TV reklamu za Wii U konzolu. Pogledajte ju i javite nam jesu li uspjeli prenijeti svoju next-gen poruku?

Nintendo UK objavio je prvu Wii U TV reklamu tijekom posljednje epizode Homelanda na kanalu Channel 4. Kao što možete zamisliti, TV reklame su skupocjene i naplaćuju se obično po trajanju i terminu u kojem se prikazuju, a budući da neki još uvijek ne razumiju da je Wii U potpuno nova konzola, Nintendo je morao ovom reklamom raščistiti bilo kakvu zabunu u kratkom, skupocjenom obliku TV reklame. Ako nas pitate, to su i uspjeli budući da su odmah u startu naglasili da je riječ o novoj konzoli s novim kontrolerom, a kasnije su prikazali neke ozbiljnije igre poput ZombiU te one namijenjene ponešto široj publici poput New Super Mario Bros. U.

Iako je nama koji pratimo Wii U konzolu još od predstavljanja na E3-u 2011 gotovo sve u vezi nje potpuno jasno, vidjeti ćemo hoće li ovakve TV reklame uspjeti prenijeti pravu poruku velikom dijelu javnosti koji još smatra da je Wii U dodatak za šest godina staru Wii konzolu. TV reklamu pogledajte ispod (Brad Pitta ignorirajte).

Nintendo Wii U izlazi u Europi 30. studenog, a Amerikanci će ga dobiti prvi u svijetu već 18. studenog. Za više Wii U rasprava provjerite naš Wii U podforum.

FORUM: Nintendo Wii U rasprave

Komentari (12)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!