HCL.HR

Pogledajte što mogu Bastion i Zarya iz Overwatcha

Stjepan Fikter 26.06.2015.   •   6 komentara


Blizzard nastavlja s predstavljanjem heroja Overwatcha kroz gameplay videe u 60 FPS-a, a ovaj put u fokusu su se našli obrambeni robot Bastion i tank Zarya.

Među šarolikom postavom Overwatch heroja, nalazi se i Bastion punog imena SST Laboratories Siege Automaton E54. Ovaj metalni momak ima uglavnom obrambenu ulogu, a ističe se s mogućnošću mijenjanja borbenih konfiguracija.

Jedna od njih je recon u kojoj je potpuno mobilan, a protivnike rješava jurišnom puškom, dok se s drugom konfiguracijom pretvara u stacioniranu strojnicu sa štitom ispred sebe. Kada se situacija zakomplicira, ultimativna sposobnost mu je kratkoročna transformacija u tenka. Uz to, Bastion ima i mogućnost samostalnog popravka čime si može vraćati zdravlje.

Kako ovaj momak izgleda u akciji, možete provjeriti u novom gameplay prikazu ravno iz Blizzarda.

Uz Bastiona, svjetlo pod reflektorom našla je i najsnažnija žena svijeta – Zarya koja ima tank ulogu na bojištu. Ova ruskinja za oružje koristi Particle Cannon koji može ispucavati zraku ili granate, a budući da je njezina uloga upijati štetu, od vještina ima osobni štit i štit za suborca. Njeno ultimativno oružje je Graviton Surge, bomba koja povuče protivnike u sâm centar eksplozije.

Zaryu također možete vidjeti u akciji putem priloženog gameplay videa, a za kraj vas još jednom podsjećamo da je beta Owerwatcha zakazana za ovu jesen te se za istu možete prijaviti putem službene stranice.

Budući da dolazi iz Blizzarda i čini se da nudi mnogo raznovrsnosti u pristupu borbe, Overwatch će vjerojatno biti iznimno popularna online ucačina. No mislite li da ima potencijala zaokupiti pažnju gamera na duže staze? Kako vam se sviđaju prikazi gameplaya koje nam je Blizz dosad poslužio? Javite u komentarima ispod ili u forumskoj temi.

Komentari (6)

  • vuki656

    26.06.2015 - 17:54

    Ima potencijala

    • Wingmaker

      @vuki656, 26.06.2015 - 20:27

      Meni se čini, da je to "otprilike to" i da će se igrati pa kud puklo da puklo 🙂

  • Mr.Beanbastic

    26.06.2015 - 19:52

    Jako dobra igra i za sad mi se jako sviđa 😀

    • Wingmaker

      @Mr.Beanbastic, 26.06.2015 - 20:26

      I tata bi sine 🙂

  • Wingmaker

    26.06.2015 - 20:23

    Sve se nečkam, jeli je ovo "nazovimo tako" dostojna zamjena Team Fortress 2. Iako je slična pitam se može li biti tako dobra kao TF2. Što vi mislite ljudi ? ;P

  • Mr.Beanbastic

    26.06.2015 - 20:37

    Pa već kad pitaš, moje mišljenje je da će ovo biti sigurno ravnopravno TF2, a ako ne i bolje. Sviđa mi se što je u 60 FPS-a i izgleda jako fluidno, ali po gameplayu je užasno sličan TF2. Možda ovo ima samo malo bolja oružja po meni. 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?