HCL.HR

Poi, novi 3D platformer za PC veselo skakuće u Early Accessu

Stjepan Fikter 10.11.2015.   •   1 komentara


Poi nas želi vratiti u vrijeme kada su 3D platformeri osvajali srca mnogih igrača, a da nas prije izlaska zainteresira za skakutanje i izbjegavanje prepreka, dostupna je Early Access verzija s dva svijeta.

U posljednje vrijeme, dosta novih naslova želi igrače vratiti u prošlost i prisjetiti ih nekih starih vremena. U tome nema ništa loše, pogotovo ako je u pitanju žanr koji je dolaskom prošle generacije konzola pomalo zapao u drugi plan.

Novi 3D platformer Poi po riječima developera je avantura koja će nas baciti u eru klasičnih platformera iz 90-ih godina poput Crasha i Maria, gdje ćemo istraživati velika područja, prolaziti kroz izazove u manjim levelima i naravno, sakupljati skrivene stvari, u ovome slučaju medaljone. Klasično platformiranje može se reći, no to nije ništa loše ako je u pitanju zabavna igra kao što sugerira trailer.

Da se uvjerimo u to koliko će Poi biti uspješan u svome naumu, dostupna je i Early Access verzija gdje se za sada može trčkarati kroz dva svijeta ili postaviti najbolje vrijeme na online ljestvici unutar pet challenge levela. Kada bismo trebali zaigrati cijelu verziju još nije poznato, no znamo da će osim na PC-ju igra biti dostupna i za Wii U.

Komentari (1)

  • tryon

    11.11.2015 - 14:41

    ej pa ovakve igre su najbolje.

    kad se sjetim samo prvog jack and dextera

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?