HCL.HR

Pokemon Black i White 2 dobili datum izlaska u Europi

Igor Belan 28.06.2012.   •   0 komentara


Dok japanske verzije novih Pokemon igara ruše tamošnje rekorde prodaje, Europski fanovi franšize konačno imaju datum kojem se mogu veseliti.

U samo dva dana prodaje u Japanu Pokemon Black i White 2 za Nintendo DS prodani su u gotovo 1.6 milijuna primjeraka. Brojka je to viša od zbroja prodanih primjeraka svih ostalih igara koje su se prošloga tjedna našle na TOP 20 ljestvici najprodavanijih igara u Japanu. Sad kad smo stavili malo stvari u kontekst i podsjetili sve nevjernike da je Pokemon franšiza i dalje strahovito jaka, evo vesele vijesti i za Europljane.

Pokemon Black Version 2 i Pokemon White Version 2 izlaze u Europi 12. listopada, objavio je danas Nintendo Europe. Ove Nintendo DS igre (igrive dakako i na 3DS konzoli), popratiti će na izlasku i Pokemon Dream Radar koji će biti dostupan za kupnju putem 3DS-ova eShopa. Riječ je popratnoj mini-igri koja će omogućiti da 3DS vlasnici u stvarnim prostorima kroz korištenje proširene stvarnosti traže i hvataju Pokemone iskoristive kasnije u Black i White 2 igrama.

Uzbuđeni? Ili ste svoju zadnju Pokemon igru odigrali na GBA emulatoru još prije nekoliko godina? Čujemo da je upravo to slučaj kod mnogih gamera u Hrvatskoj.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?