HCL.HR

Pokemon Go dobio zaštitu protiv varanja, varalice ju zaobišle u manje od sat vremena

Zoran Žalac 21.10.2017.   •   7 komentara


Tvorci Pokemona Go pokušali su spriječiti ljude da igraju njihovu igru bez kretanja, no to im za sada nije pošlo za rukom.

Pokemon GO autobus

Ova godina za Pokemon Go nije baš bila uspješna kako se razvojni tim Niantic nadao da će biti. Osim propale manifestacije slavlja prvog rođendana, developer se u zadnje vrijeme morao boriti i protiv sve učestalijeg varanja u igri. Neki korisnici tako su našli načina da uz određene programe lažiraju svoju GPS lokaciju, te da između ostaloga igraju Pokemon Go bez da se ikamo kreću.

Niantic je u sklopu novog ažuriranja za igru pokušao stati na kraj varalicama, no pokušaj im nije uspio. U manje od sat vremena od lansiranja anti-cheat sustava, varalice su našle načina kako ga zaobići. Niantic je stoga bio prisiljen ukloniti probijenu zaštitu te se do daljnjega vratiti na prijetnje – ukoliko se ustanovi da korisnik upotrebljava dodatni softver koji utječe na Pokemon Go, Niantic ima pravo oduzeti račun tom korisniku.

Označeno sa: ,

Komentari (7)

  • JUKAA

    21.10.2017 - 14:07

    Kad se samo sjetim hype-a pri izlasku igre,jao

  • Sackboy

    21.10.2017 - 15:38

    Želim da ih hakiraju 365 dana u godini gamad jedna. Igrao sam pokemon go skoro svaki dan sa sinom na mom mobu koji je imao cyanogen mod rom. Gamad mi je blokirala pokemon go jer da ljudi sa modificiranim OS-om mogu varati??? E pa nabijem i neka ih hakiraju do propadanja. Da ne bi zbog njih imao ne rootan/originalan mob….

    • phoda

      @Sackboy, 25.10.2017 - 19:13

      Hahahahahaha kakvi debili. Zanima me kog uopce briga ako varas. Nije da imaju novcani turniri. Kradja microtransakcijskih itema je druga stvar.

  • GameWorior

    21.10.2017 - 15:39

    Toliko su najavljivali da ce biti hit a onda 5 mjeseci hit a poslije kao da nikad nije postojala…..

    • BulbasaurAndEevee

      @GameWorior, 22.10.2017 - 20:07

      Malo pogledaj prije nego što pišeš, najviše korisnika ovu je igru igralo u veljaći ove godine, skoro duplo više nego nakon izlaska. Sada se u Čakovcu gymovi mijenjaju svakih pola sata

    • okruglic70

      @BulbasaurAndEevee, 21.04.2018 - 23:29

      Mrsko im je bilo čitati p. Pa zato pišu ne točne informaije. Sramota je za takve igrače da igraju tu igru Pokemon GO. Jer nikada ne bi prešli ni 10 Level

  • BulbasaurAndEevee

    22.10.2017 - 20:07

    Nećete ništa pisati o halloween eventu?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?