HCL.HR

Pokemon igre potvrđene za Nintendo NX

Zoran Žalac 20.09.2016.   •   10 komentara


Predsjednik tvrtke The Pokemon Company u intervjuu za Wall Street Journal potvrdio je glasine o Nintendo NX konzoli te obećao Pokemon igre za nju.

pokemon-go-2

Bliži se polako i deseti mjesec, a Nintendo još uvijek skriva svoj NX kao zmija noge. No, velika glasina i ključna informacija o samoj konzoli upravo je potvrđena od strane Tsunekazua Ishihare, predsjednika The Pokemon Companyja u kojemu Nintendo ima trećinu vlasničkog udjela. Naime, u intervjuu za The Wall Street Journal Ishihara je potvrdio da će NX biti hibrid kućne i prijenosne konzole.

NX pokušava promijeniti koncept što znači biti kućna konzola ili handheld uređaj. Mi ćemo praviti igre za NX.

Premda nije najavljeno koje će Pokemon igre biti dostupne na NX-u, ovoga se puta ipak vrijedi nadati da to neće biti samo spin-off naslovi poput Pokemon Snapa / Colloseuma ili pak Pokken Tournamenta, kakvi su često bili rezervirani za Nintendove kućne konzole, dok su se RPG igre radile ekskluzivno za prijenosne konzole.

Što se samog NX-a tiče, sve je izglednije da ćemo službeno otkrivanje dočekati idućeg mjeseca, a do tada vjerojatno stignu procuriti još neke povjerljive informacije o mogućnostima te konzole.

Komentari (10)

  • baDarmageddoN

    20.09.2016 - 20:16

    Nije upitno da li će biti Pokemoni. Upitno je to da li će ti Pokemoni biti u nekom interesantnom 3D svijetu a već sam izgubio vjeru da će ih i u ovoj generaciji biti, barem ne kakve bi ja htio. Do te igre nemam niti jedan razlog kupiti Nintendovu konzolu.

    • Tony Ghost

      @baDarmageddoN, 20.09.2016 - 20:34

      Gledajuci njihovu politiku o sigurno nikad nece bit. Nitendo je sklop budala i glupih ljudi. Jer cak i pacijent u ludnici bi prepoznao potencijal 3d pokemona.

    • baDarmageddoN

      @Tony Ghost, 20.09.2016 - 21:19

      Bitno da oni imaju svoje fanove. Onda ti isti govore protiv CODa, Fife, Assassinsa i slicnih igara. Igara koje su na visokoj razini vec godinama. Meh… sigurno ima onih koji imaju potrebu braniti Nintendo. Zalosno.

    • Tony Ghost

      @baDarmageddoN, 20.09.2016 - 22:49

      Nitendu je i dan danas najbolja igra super mario. Volim maria ali nisu se pomakli ni milimetar. Grafika im je na razini od prije 10 godina. Iako ne igram nogometne simulacije jer su to za mene remasteri, nisam ljubitelj ni CODa opet bi te igre igrao nego bilo koju na nitendu. Jer njihova konzola je na razini 90 tih godina. Mislim izvedba igri.

    • vectorinvicta

      @Tony Ghost, 21.09.2016 - 00:25

      Hehe dobro rečeno 😛

    • Tony Ghost

      @vectorinvicta, 21.09.2016 - 09:22

      Hehehehe. Tnx ?

  • Marac Marko

    21.09.2016 - 14:29

    Hahaha… Dobro sam se nasmijao kad sam ove komentare citao, ocito je tu rijec o maloljetnicima koji su razocarani svojim potezima Sonyja u zadnje vrijeme pa eto zele se iskalit na Nintendu.. LOL haha…

    • Tony Ghost

      @Marac Marko, 21.09.2016 - 15:06

      Bas tako druze ? ja imam dobar mob, on mi dode kao zamjena za nitendo… Salu na stranu ali namas pojma o cemu pricas. Uostalom pogledaj novu igru pokemona koja stize na nitendo. Sve ce ti bit jasno.

    • baDarmageddoN

      @Marac Marko, 21.09.2016 - 15:45

      Hvala na komplimentu. Nisam vec jako dugo bio maloljetnik. Tamo negdje kada je Nintendo napravio zadnju konzolu vrijednu paznje. Wii…

  • Jere Zaja

    21.09.2016 - 14:43

    koji datum ce se pokazat nintendo nx

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?