HCL.HR

Pokemoni s 3DS-a dolaze i na Nintendo Switch?

Igor Belan 19.11.2016.   •   1 komentara


Pokemon Sun i Moon kucaju na vrata Europe, ali prije nego ih pustimo unutra poslušajmo na miru jednu novu glasinu koja kaže da je već u pripremi treća verzija tih igara – i to za Nintendo Switch.

pokemon-sun-moon

Pokemon Sun i Moon naslovi vani su za 3DS u Sj. Americi (mi se bacamo na recenziju čim stignu u Europu), no već se šuška o trećoj verziji iste igre koja bi, navodno, trebala izaći za novu Nintendovu konzolu – Nintendo Switch. Ove glasine stižu od ekipe s Eurogamera, koji su već i prije najave Switch konzole objavili neke detalje o istoj koji su se pokazali točnima, pa mislimo da i u ovoj glasini leži barem zrnce istine.

Eurogamer kaže da ta treća verzija igre trenutno nosi kodni naziv Pokemon Stars, a trebala bi izaći pred kraj 2017. godine. Sličnu stvar Nintendo je u prošlosti napravio s igrom Pokemon Yellow, koja je zapravo bila treća, poboljšana verzija Pokemona Red i Blue, a budući da znamo da Switch konzola cilja biti prijenosni koliko i kućni uređaj, ima smisla da guraju Pokemon franšizu na takvu konzolu što je ranije moguće u ciklusu njenog života. Poznati gaming blog Kotaku također je potvrdio da su od vlastitih izvora čuli slične stvari o ovoj trećoj verziji novih Pokemona za Switch, a Eurogamer u svom izvještaju nadodaje kako bi Switch verzija igre trebala koristiti grafički naprednije vizuale, što također ima smisla budući da bi Switch morao biti višestruko snažniji komad hardvera od danas već slabašnog 3DS-a.

Inače, Pokemon Sun i Moon u Europu stižu 23.11. – još samo malo. Koju verziju vi kupujete?

Označeno sa:

Komentari (1)

  • TwinIon

    20.11.2016 - 16:36

    Za naziv pokemon igre i da je ista regija sumnjam jako.
    Ali jedna stvar se dokazala interesantonm u vezi mogučnosti da bi Pokemoni mogli na Switch. Pokemon Sun and Moon slabo koriste touch screen, skoro pa nie ni potrebno koristit u igri (tako kažu).

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?