HCL.HR

Police Warfare je novi Kickstarter projekt

Zoran Žalac 16.04.2012.   •   7 komentara


Ono što je nedavno zaživjelo samo kao konceptualna ideja za novu Call of Duty igru uskoro bi se pomoću Kickstartera moglo pretvoriti u konkretni projekt pod imenom Police Warfare.

Prije dva mjeseca šačica fanova Call of Dutya predstavila je vlastitu viziju za novu igru tog serijala. Tada je to bila ideja za koju smo automatski rekli da nikad neće zaživjeti, premda u suštini i nije bila loša već je bila samo „fan art“. Međutim, tzv. Police Warfare upravo je dobio izglednu mogućnost da postane stvaran projekt.

Naime, iza ideje sada se okupila konkretna ekipa sastavljena od ljudi koji su radili na Gears of Waru, Crysisu, Assassin’s Creedu 2, Killzoneu 2, GTA IV i drugim naslovima. Ista je grupica sada pokrenula Kickstarter kampanju s ciljem prikupljanja iznosa od 325 tisuća dolara za razvoj igre na premisi predstavljenoj prije dva mjeseca.

Dakle, Police Warfare bio bi multiplayer naslov koji bi se distribuirao digitalno, a koji bi u online bitkama suprotstavio policiju (LA Swat tim) i pljačkaše. Ukoliko se dosegne željeni iznos izašao bi na PC-u, a ukoliko se i premaši došao bi i na XBLA te PSN.

Na službenoj Kickstarter stranici možete vidjeti nešto više detalja o samoj ideji igre, pa ako vam se ona sviđa – znate što vam je činiti: donirajte 15$ i rezervirajte si primjerak igre; donirajte 10 tisuća dolara i osigurajte si jedan dan SWAT treninga i poduke o taktici tima i korištenju oružja.

Komentari (7)

  • Maximum

    16.04.2012 - 12:42

    Ko bi rekao da ce ovo stvarno izaci ?
    Veoma pozitivno iznenadjen 😀

  • Mad Bomber

    16.04.2012 - 13:06

    upravo sam donirao 15$ nadam se da će ovaj projekat uspijeti! 🙂

  • Antimadridista9

    16.04.2012 - 15:32

    Ovo bi mogla biti svojevrsna revolucija Call of Duty-a. Čak i največi fanboy COD-a bi trebao priznati da Activisionu ponestaje inspiracije te da svaki novi COD, sve više sliči na svog prethodnika. Ako izađe, igra će se definitivno prodavati, jer ipak je to Call of Duty, ali klinci koji su do sada bili uživljeni u razne Modern warfare bi se mogli malo razočarati, jer po ovom videu igra više baca na Battlefield nego na neki od COD. Ali ipak to je samo moje mišljenje 🙂

    • Maximum

      @Antimadridista9, 16.04.2012 - 15:41

      Pa nece ovo biti Cod 😀
      Ta ideja ce oziveti kroz novu igru, al nece koristi cod engine niti ce se tako zvati 😀

    • Antimadridista9

      @Antimadridista9, 16.04.2012 - 17:58

      Oh pardon, jer na nekim sam stranicama čitao da će igra biti novi nastavak Call of Duty-a, samo ne u izvedbi Activisiona nego bivših zaposlenika EA, Activisiona, Epic gamesa itd. Očito netko laže xD

  • dado01

    16.04.2012 - 17:12

    Samo nek se puca 🙂

  • UltimateXioni

    17.04.2012 - 09:11

    Stvarno nevjerovatno, fan-made trailer mi se stvarno svidio i nisam ovo ocekivao. Stvarno sam pozitivno iznenadjen i siguran da cu ovo kupiti 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?