HCL.HR

Polusatna DmC prezentacija

Zoran Žalac 20.08.2012.   •   3 komentara


Ako je do sada i bilo ikakvih nepoznanica oko toga kako će funkcionirati mehanika borbe u novom DmC naslovu, nakon polusatne Capcomove prezentacije više ih nema.

Nakon četverogodišnje pauze, Devil May Cry vraća se s novim imenom, novim developerom, novim Danteom, ali i dobrom starom mehanikom borbe. Doduše, nije to u potpunosti ista ona mehanika koju je Capcom razvijao kroz prethodna četiri dijela, ali je zasigurno jedna od svjetlijih strana DmC-a koji još uvijek muči muku s nezadovoljnim fanovima (ulje na vatru dolilo je otkrivanje Vergila, također redizajniranog do neprepoznatljivosti). Upravo je ta mehanika borbe predmet polusatne demonstracije s Gamescoma u kojoj ćete saznati doslovne sve pa vam tutorial neće ni trebati.

Osim ove prezentacije, DmC je dobio i službenu naslovnicu igre. Lukavi Capcom tom je prilikom najavio i nekoliko ekskluzivnih DLC paketa koji se mogu dobiti ovisno o tome gdje kupite svoju igru. S obzirom da takvoj praksi inače ne pridajemo veću pozornost (a radi se stvarno o besmislenim dodacima igri), na ovo ćemo samo odmahnuti rukom. DmC u prodaju stiže početkom siječnja iduće godine za X360 i PS3, dok će PC verzija uslijediti nešto kasnije.

Komentari (3)

  • xPh4rIm

    20.08.2012 - 19:42

    LOL Zar sam jedini koji jos vidi nesto u ovo novom DMC … Meni izgleda sasvim ok,dapace,jedva cekam 😀

  • labudovic

    20.08.2012 - 22:44

    Meni je igra fenomenalna a ja obozavam DmC igrao sam sve dijelove i igra je odlicna palac gore za super developere.
    P.S A bas ste morali stavit sliku od ps3 verzije dajte malo spominjite i ostale konzole poput x360(kojeg posjedujem)i nintenda a ne samo ps3,nemam nista protiv ps 3-a ali mislim da mu se u Hr previse obraca pozornost

    • xPh4rIm

      @labudovic, 21.08.2012 - 02:19

      Pogrijesio si portal onda …. Ovde su sve PS fanove,nista xbox ovde,hahakjhaaahah … BTW PC FTW

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?